163
Ο Γιάννης Σκαφτούρος σε παλαιότερη φωτογραφία | φωτ. αρχείου

«Γάζωσαν» με Καλάσνικοφ τον «Θείο Τζο» της Greek Mafia, Γιάννη Σκαφτούρο

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2022, 13:20
Ο Γιάννης Σκαφτούρος σε παλαιότερη φωτογραφία
|φωτ. αρχείου

«Γάζωσαν» με Καλάσνικοφ τον «Θείο Τζο» της Greek Mafia, Γιάννη Σκαφτούρο

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2022, 13:20

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε στα Σκούρτα Βοιωτίας, ο Γιάννης Σκαφτούρος, ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της νύχτας, αποφυλακισθείς τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο 55χρονος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στην αυλή του εξοχικού του, όπου βρισκόταν μαζί με περίπου άλλα δέκα άτομα, φίλοι και συγγενείς.

To θύμα είχε συλληφθεί και φυλακιστεί στο παρελθόν για εκβιασμούς, απαγωγές, «συμβόλαια θανάτου» και βομβιστικές επιθέσεις.

Mεταξύ των κατηγορουμένων για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ο Σκαφτούρος είχε κατηγορηθεί για το περιβόητο «συνδικάτο του εγκλήματος» που εξαρθρώθηκε τον Ιούλιο του 2002.

Το 2018 ο γνωστός στον χώρο της λεγόμενης Greek Mafia ως «Θείος Τζο», είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, πλησίασαν τον Σκαφτούρο και τον «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ.

Από τις σφαίρες των δραστών τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά η 22χρονη κόρη του η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», καθώς και ο 45χρονος συμπέθερός του, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τις έρευνες για την εν ψυχρώ εκτέλεση ανέλαβε η Ασφάλεια Θηβών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...