250
Κατά μία εκδοχή η 69χρονη είχε παραχωρήσει το σπίτι στην οικογένεια Δασκαλάκη άνευ ενοικίου με αντάλλαγμα να τη φροντίζουν. Πληρώναμε κανονικά ενοίκιο, υποστηρίζει ο πατέρας | ΙΝΤΙΜΕnews

Μάνος Δασκαλάκης για την σπιτονοικοκυρά: «Γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;»

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2022, 10:17
Κατά μία εκδοχή η 69χρονη είχε παραχωρήσει το σπίτι στην οικογένεια Δασκαλάκη άνευ ενοικίου με αντάλλαγμα να τη φροντίζουν. Πληρώναμε κανονικά ενοίκιο, υποστηρίζει ο πατέρας
|ΙΝΤΙΜΕnews

Μάνος Δασκαλάκης για την σπιτονοικοκυρά: «Γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;»

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2022, 10:17

Την ώρα που παράλληλα με την έρευνα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα «τρέχει» και αυτή (εδώ) για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ο πατέρας των παιδιών βγήκε να διαψεύσει τις υπόνοιες περί «ύποπτων» συνθηκών θανάτου της 69χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε αναλάβει τη φροντίδα της εν λόγω γυναίκας. «Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα. Αλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να “φύγει” η σπιτονοικοκυρά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μπαμ».

Ηταν ωστόσο εκείνοι που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο την πρώτη φορά που παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση η υγεία της.

«Είχε πέσει και από τότε έκατσε στο κρεβάτι και ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να κάνει σηψαιμία. Είχε μια πληγή στο πόδι μεγάλη σε βάθος. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Ηταν να της κόψουν το πόδι αν θυμάμαι καλά. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα», περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Απάντηση έδωσε και για τα περί κληρονομιάς (και καταθέσεων στην τράπεζα) που ακούγεται ότι φέρεται να άφησε πίσω της η 69χρονη – κάτι που διερευνάται άλλωστε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει διαταχθεί.

«Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς τής δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε όφελος. Καταρχήν, γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;» διερωτήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...