326
Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου στην τελευταία κοινή τηλεοπτική εμφάνισή τους | ΥοuΤube

Ξέσπασε ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα: «Το δίκιο δεν θα αργήσει»

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2022, 10:12
Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου στην τελευταία κοινή τηλεοπτική εμφάνισή τους
|ΥοuΤube

Ξέσπασε ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα: «Το δίκιο δεν θα αργήσει»

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2022, 10:12

Σε αντίθεση με τη μητέρα των παιδιών του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που τα είδε να χάνονται το ένα μετά το άλλο, Μάνος Δασκαλάκης, προτιμούσε να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Υπό το βάρος ωστόσο δημοσιευμάτων, σχολίων και υπονοούμενων για την πολύκροτη υπόθεση, δεν άντεξε και σε επικοινωνία του με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ξέσπασε, προβλέποντας ότι σύντομα θα μπει ένα τέλος σε όλο αυτό που ζει και «το δίκιο δεν θα αργήσει», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Να ξέρετε ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μάς έχουν κάνει», λέει και παρά την εκτίμηση που επικρατεί σε μέσα ενημέρωσης και κοινή γνώμη, υποστηρίζει ότι οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση του χαμού των παιδιών τους είναι κοντά.

 «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει», είναι η χαρακτηριστική αναφορά του.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επέμεινε στις αναφορές του περί ασφυκτικού θανάτου της μικρής Μαλένας, που προκάλεσαν αίσθηση τις προηγούμενες ημέρες.

«Εγώ –είπε– με βάση ευρήματα από τα δύο παιδιά και εκτίμηση για το τρίτο, έχω δημιουργήσει ένα σενάριο. Κατά πόσον αυτό μπορεί να επαληθευτεί, μένει να το δούμε».

«Τα ευρήματα –πρόσθεσε– είναι σωστά στην πρώτη υπόθεση. Οι προανακριτικές Αρχές ξέρουν τι να κάνουν. Υπάρχει άνθρωπος που έχει δει τα δεδομένα στο μικροσκόπιο, ο κ. Αγαπητός, που δεν τον αμφισβητεί κανείς, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει δει 50.000 πνεύμονες και 50.000 καρδιές και μας έχει δώσει τα φώτα του, σε όλους τους ιατροδικαστές».

Σχολιάζοντας, ωστόσο, τις δηλώσεις επί δηλώσεων από συναδέλφους του για την υπόθεση, ο Γρηγόρης Λέων επεσήμανε ότι «όλοι εμείς που μιλάμε, έχουμε προσφέρει μια καλή υπηρεσία στον δράστη, εάν υπάρχει, έχοντας δώσει πολλές πληροφορίες, τόσες, που δεν θα χρειαστεί ούτε τεχνικό πραγματογνώμονα». «Το θέμα –συμπλήρωσε– είναι να προστατεύσουμε την επιστήμη μας, να μας έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...