396
Ο δράστης του τετραπλού φονικού κατά τη μεταγωγή του στα Δικαστήρια Αμαλιάδας | Εφ, Πατρίς

Την Τετάρτη απολογία του μακελάρη της Ανδραβίδας – «Δεν τους σκότωσε για τα ενοίκια»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2022, 12:50
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 08/03/2022 13.40
Ο δράστης του τετραπλού φονικού κατά τη μεταγωγή του στα Δικαστήρια Αμαλιάδας
|Εφ, Πατρίς

Την Τετάρτη απολογία του μακελάρη της Ανδραβίδας – «Δεν τους σκότωσε για τα ενοίκια»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2022, 12:50
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 08/03/2022 13.40

Υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου, ο μακελάρης της Ανδραβίδας πέρασε λίγα λεπτά πριν από τις 11, το πρωί της Τρίτης, την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία των Αρμάντο και Μαρία Κλότσι, και των δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας.

Επειτα από περίπου τρεις ώρες, έγινε γνωστό ότι ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Kαι κατά την αποχώρησή του από τα Δικαστήρια ο 60χρονος έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών. «Τι σου έφταιξαν τα παιδιά;» του φώναζαν μέχρι να επιβιβαστεί στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Σε δηλώσεις του, ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, Σπύρος Ανδριόπουλος, ανέφερε ότι «ο κατηγορούμενος έχει πει κατά την διάρκεια της προανάκρισης πως έχει κάνει τους δύο φόνους των ενηλίκων, ενώ ως προς τα ανήλικα θύματα, έχει δηλώσει πως δεν θυμάται».

Οπως εξάλλου δήλωσε, σύμφωνα με τον πελάτη του, οι λόγοι που τον οδήγησαν στο έγκλημα δεν αφορούν μόνο οικονομικά θέματα και χρωστούμενα ενοίκια, αλλά είναι πιο σοβαροί.

«Δεν τους σκότωσε για τα ενοίκια, όσα γράφονται είναι αναληθή. Ο λόγος είναι πιο σοβαρός», ήταν ο ισχυρισμός που μετέφερε, για να συμπληρώσει λέγοντας πως δεν υπάρχει λόγος που να δικαιολογεί ένα τέτοιο έγκλημα.

Το θέμα -κατέληξε στις δηλώσεις του8 ο κ. Ανδριόπουλος-  είναι πολυσύνθετο και παρέπεμψε σε «απαντήσεις για όλα» την Τετάρτη, αμέσως μετά την απολογία του 60χρονου.

Κατά την ομολογία του, ο 60χρονος φέρεται να απέδωσε την πράξη του σε επεισόδιο με αφορμή τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με τον 32χρονο πατέρα της οικογένειας και τις διαφορές τους σχετικά με την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι όπου έμεναν τα τελευταία χρόνια.

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα, έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα» φέρεται να είπε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στους αστυνομικούς.

Ο 60χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει τις ανθρωποκτονίες της 37χρονης και του 32χρονου, αρνούμενος ωστόσο να πει οτιδήποτε για τη δολοφονία των παιδιών. «Δεν θέλω να θυμηθώ. Δεν έχω συγχώρεση για αυτό», φέρεται να ήταν η απάντησή του στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», εξεταζόμενος ο μακελάρης φέρεται να ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό, ενώ στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του ζήτησε κυνικά: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...