436
Η Μαρία Κλότσι και ο Αρμάντο Κλότσι βρέθηκαν νεκροί μαζί με τα μόλις τριών και δύο ετών παιδιά τους | Intime

Ομολόγησε ο 60χρονος για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2022, 13:59
Η Μαρία Κλότσι και ο Αρμάντο Κλότσι βρέθηκαν νεκροί μαζί με τα μόλις τριών και δύο ετών παιδιά τους
|Intime

Ομολόγησε ο 60χρονος για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2022, 13:59

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για του πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα στην Ανδραβίδα έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη και την ομολογία ενός 60χρονου.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου ζούσε η οικογένεια του Αρμάντο και της Μαρία Κλότσι. Οι γονείς και τα δύο παιδιά,  3 και 2 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί από το τρίτο παιδί της οικογένειας, 12 ετών.

Ο 60χρονος συνελήφθη αργά την Παρασκευή έπειτα από παρακολούθηση και χωρίς να προβάλει αντίσταση. Σήμερα Σάββατο μεταφέρθηκε από την Πάτρα στον Πύργο, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια χρωστούσε ενοίκια στον ιδιοκτήτη της κατοικίας και ότι ήθελε να του διώξει πριν λήξει το μισθωτήριο.

Τα ίχνη του 60χρονου είχαν εξαφανιστεί το απόγευμα της Τετάρτης.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν είχε επιδείξει ακραίες συμπεριφορές ενώ παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του για ασήμαντη αφορμή.

Η Μαρία και ο Αρμάντο Κλότσι
Πώς έγινε το φονικό

Ο δράστης μπήκε στην κατοικία της οικογένειας το απόγευμα της Τετάρτης.

Η 37χρονη μητέρα και ο 32χρονος πατέρας έφεραν τραύματα από «βραχύκαννο πυροβόλο όπλο» ενώ ο θάνατος των παιδιών (το ένα είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 2019 και το άλλο τον Αύγουστο του 2020) ήταν ασφυκτικός. Φαίνεται ότι χρησιμοποίησε σιγαστήρα γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν τίποτα.

Φαίνεται ότι ο δράστης είχε επιχειρήσει να εξαφανίσει τα πτώματα και για αυτό τα φόρτωσε σε τρέιλερ, ενώ προσπάθησε και να καθαρίσει τα αίματα.

Οι γονείς δολοφονήθηκαν στην κρεβατοκάμαρά τους και στη συνέχεια ο δράστης έσυρε τα πτώματα στην αποθήκη, όπου βρέθηκε και το τρέιλερ που στη συνέχεια τα τοποθέτησε.

Τα πτώματα βρήκε ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος σε κατάσταση σοκ άρχισε να ζητά βοήθεια.

Η εφημερίδα «Πατρίς» παραθέτει τη συγκλονιστική μαρτυρία φίλου του 12χρονου που ήταν μαζί του όταν ανακάλυψε την οικογένειά του νεκρή.

«Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο. Ξαφνικά μου λέει “γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου”. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν. Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του».

Στην Ανδραβίδα μετέβη ο βιολογικός πατέρας του 12χρονου προκειμένου να τον πάρει μαζί του στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...