153
Τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων | ΕΛΑΚΤ

Αλλοδαποί με δέκα πιστόλια συνελήφθησαν στον Εβρο

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2022, 20:56
Τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων
|ΕΛΑΚΤ

Αλλοδαποί με δέκα πιστόλια συνελήφθησαν στον Εβρο

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2022, 20:56

Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών ηλικίας 21, 26, 37, 38 και 42 ετών, από τη Συρία και την Αλγερία, προέβησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κομοτηνής, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν 10 πιστόλια τουρκικής προέλευσης.

Τα όπλα είχαν διαμέτρημα 9 χιλιοστών ενώ οι αριθμοί σειράς είχαν αλλοιωθεί.

Οπως ανέφερε η αστυνομία, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, στη θαλάσσια περιοχή της παραποτάμιας περιοχής Δήμου Σουφλίου πλησίον του Έβρου, φουσκωτό με έξι επιβαίνοντες, να προσεγγίζει τις ελληνικές ακτές.

Αφού αποβιβάστηκαν στην ακτή πέντε αλλοδαποί, η λέμβος αναχώρησε με κατεύθυνση προς τα τουρκικά παράλια από όπου και προήλθε.

Οι αλλοδαποί, κατά την προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από το σημείο κινούμενοι πεζοί, παραπλεύρως του Έβρου, ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς.

Κατόπιν ελέγχου, συνελήφθησαν καθώς διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Μέσα σε σακίδιο πλάτης ο 21χρονος έφερε 10 πιστόλια. Κατασχέθηκαν ακόμη τρία τηλέφωνα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...