349
|

Aυτός είναι ο βασικός ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2022, 10:24

Aυτός είναι ο βασικός ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2022, 10:24

Στα ίχνη του δράστη της φρικιαστικής δολοφονίας του Aρμάντο και της Μαρίας Κλότσι στην Ανδραβίδα και των δύο εκ των τριών παιδιών τους, ηλικίας μόλις δύο και έξι ετών, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», οι αξιωματικοί της Αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση, φέρεται να έχουν καταλήξει στον βασικό ύποπτο, έναν 62χρονο, ο οποίος κατά την ίδια πάντα πηγή, νοίκιαζε στο ζευγάρι το σπίτι της οικογένειας.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, από το απόγευμα της τετραπλής δολοφονίας ο 62χρονος Σ.Β. έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του, που βρίσκεται δύο τετράγωνα πιο μακριά, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η εξαφάνισή του, σε συνδυασμό με όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ., αλλά και το οπτικό υλικό από τις κάμερες, τον καθιστούν επισήμως βασικό ύποπτο για τη στυγερή δολοφονία.

«Αν είναι αυτός που ψάχνει η Αστυνομία, τι να σας πω. Οταν ήμασταν 15 ετών, γιατί έχουμε ίδια ηλικία, με είχε πυροβολήσει, 97 σκάγια έχω στο πόδι μου από δαύτον», δήλωσε στην «Πελοπόννησο» επιχειρηματίας της περιοχής, περιγράφοντας τον 62χρονο ως έναν σκληρό και αδίστακτο άνθρωπο, τον οποίον είχε ικανό για όλα.

«Τον ξέρω. Εχει κάνει πολλά στο χωριό. Δεν το πιστεύω ότι έπνιξε τα παιδιά λες και ήταν κουνέλια. Τρελαίνομαι στη σκέψη», τόνισε ο επιχειρηματίας – μόνιμος κάτοικος Ανδραβίδας.

Ολοι στην ευρύτερη περιοχή διερωτώνται πώς είναι δυνατόν οικονομικές διαφορές (που φέρεται να είχε ο πατέρας της οικογένειας με τον 62χρονο) να οδηγούν κάποιον να πνίξει με τα ίδια του χέρια δύο μωρά παιδιά και να εκτελέσει τους γονείς τους.

Οπως διαπιστώθηκε, ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας, αμέσως μετά την πράξη του έσυρε τα πτώματα του ζευγαριού και τα τοποθέτησε πάνω σε ένα τρέιλερ. Ακριβώς δίπλα έβαλε και το μεγαλύτερο από τα δύο παιδιά.

Αγνωστο γιατί,  δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το αρχικό σχέδιό του, φεύγοντας εσπευσμένα από τον τόπο του εγκλήματος.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βασικού υπόπτου, βρέθηκαν όπλα και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα αυτά συνδέονται με τον κάλυκα που εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...