158
Ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τον αμερικανό ομόλογό του Αντονι Μπλίνκεν για τη δήλωσή του για την ελληνική κυριαρχία επί των νησιών του Αιγαίου | Twitter/Nikos Dendias

Επικοινωνία Δένδια – Μπλίνκεν για το Ουκρανικό

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2022, 20:10
Ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τον αμερικανό ομόλογό του Αντονι Μπλίνκεν για τη δήλωσή του για την ελληνική κυριαρχία επί των νησιών του Αιγαίου
|Twitter/Nikos Dendias

Επικοινωνία Δένδια – Μπλίνκεν για το Ουκρανικό

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2022, 20:10

Τα συλλυπητήριά του για τους δέκα ομογενείς που έχασαν τη ζωή τους από ρωσικά πυρά το Σάββατο στην περιοχή της Μαριούπολης εξέφρασε στον Νίκο Δένδια ο Αντονι Μπλίνκεν. Οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική συνομιλία σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με θέμα τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

«Μου μετέφερε τα συλλυπητήρια για το θάνατο των Ελλήνων ομογενών, ενώ τον ευχαρίστησα για τη δήλωσή του για την ελληνική κυριαρχία επί των νησιών του Αιγαίου», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Δένδια: «Είχα τηλεφωνική επικοινωνία σε φιλικό κλίμα με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν σχετικά με τις εξελίξεις σε Ουκρανία. Μου μετέφερε τα συλλυπητήρια για το θάνατο των Ελλήνων ομογενών, ενώ τον ευχαρίστησα για τη δήλωσή του για την Ελληνική κυριαρχία επί των νησιών του Αιγαίου».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας με δημοσίευσή του στο Twitter χαρακτήρισε την Ελλάδα «ζωτικό σύμμαχο για το ΝΑΤΟ» και υπογράμμισε την ελληνική υποστήριξη στην ανεξαρτησία της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...