175
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές τα περί εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2022, 20:42
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές τα περί εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2022, 20:42

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για ανατροπή στον θάνατο της Τζωρτζίνας, του ενός από τα τρία κορίτσια της ίδιας οικογένειας που χάθηκαν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, προχώρησε ο προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νικόλαος Καρακούκης.

Αρχικά η ιστοσελίδα Protothema.gr δημοσίευσε ρεπορτάζ που ανέφερε ότι η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, εντόπισε αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο θάνατός του κοριτσιού «θεωρείται πλέον φόνος από τις Αρχές».

Λίγη ώρα αργότερα μετά τη δημοσίευση του άρθρου όμως, η Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προχώρησε σε διάψευση των παραπάνω ισχυρισμών.

Όπως τονίζει ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Νικόλαος Καρακούκης, οι πληροφορίες του ρεπορτάζ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.
Αθήνα 21/2/2022
Ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας
Νικόλαος Γ. Καρακούκης
Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...