346
Η χήρα του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Μακρή, σε παλαιότερη φωτογραφία από τη δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία στη Βούλα | INTIMEnews

Aναβολή και στη δίκη του Γιάννη Μακρή – Βικτώρια Καρύδα: «Δεν έχω πια κουράγιο»

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2022, 12:15
Η χήρα του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Μακρή, σε παλαιότερη φωτογραφία από τη δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία στη Βούλα
|INTIMEnews

Aναβολή και στη δίκη του Γιάννη Μακρή – Βικτώρια Καρύδα: «Δεν έχω πια κουράγιο»

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2022, 12:15

Μία ακόμη αναβολή σε μία ακόμη δίκη για υπόθεση που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας.

Για τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας στις 31 Οκτωβρίου 2018.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι δύο αδέλφια, βούλγαροι υπήκοοι, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί ο μεν μικρότερος, 34 ετών, σε ισόβια ως ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας, ο δε μεγαλύτερος, 38 ετών, σε 10ετή κάθειρξη ως συνεργός στο έγκλημα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, καθώς ο δικηγόρος τους δικάζει σε άλλο δικαστήριο, στο οποίο συναίνεσε και ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής , που εκπροσωπεί τη σύζυγο του θύματος Βικτωρία Καρύδα, Γιάννης Μαρακάκης, αναφέρθηκε στη δολοφονία ενός εκ των βασικών μαρτύρων της υπόθεσης.

«Χθες το απόγευμα [Κυριακή] ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ένας εκ των μαρτύρων που είχαν κληθεί στην προδικασία αλλά δεν είχε κληθεί στο δικαστήριο δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη. Είχε αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας Μακρή», είπε ο κ. Μαρακάκης και εξέφρασε την ελπίδα ότι στο κινητό του δράστη της δολοφονίας του μάρτυρα μπορεί να βρεθούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Μακρή.

«Είμαι τόσο κουρασμένη από όλο αυτό που ζω. Περιμένω να γίνει η δίκη και να δικαιωθώ. Να είναι δίκαιη δίκη, όπως την πρώτη φορά. Αυτό όλο με καταστρέφει. Δεν θέλω να ξαναδώ αυτούς τους ανθρώπους, που τους έβλεπα μέρα παρά μέρα, στα μάτια μου. Είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος», δήλωσε από την πλευρά της η χήρα του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα.

«Δεν έχω πια το κουράγιο να πω τίποτα. Δεν έχω πια κουράγιο να μιλάω για όλα αυτά. Εχω σχεδόν αλλάξει χώρα. Πηγαινοέρχομαι στην Ελλάδα. Για μένα είναι ένας καρκίνος που δεν θα φύγει ποτέ. Είναι το μόνο πράγμα που με τρώει. Μια στενοχώρια και ένα βάρος που πάντα θα κουβαλάω. Ομως», συμπλήρωσε, «θέλω να πιστεύω ότι οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει την έρευνα για να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί. Θέλω να πιστεύω ότι θα φθάσουμε κάπου. Πιστεύω στην Αστυνομία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...