365
Λάβρος και πάλι κατά του υπουργού Υγείας ο Παύλος Πολάκης | ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Πολάκης ξανακλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές υγειονομικούς

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2022, 13:28
Λάβρος και πάλι κατά του υπουργού Υγείας ο Παύλος Πολάκης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Πολάκης ξανακλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές υγειονομικούς

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2022, 13:28

Τη σκυτάλη από τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό (εδώ), πήρε στη Βουλή ο πρώην «συγκάτοικός» του στο υπουργείο Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Παύλος Πολάκης, που στο γνωστό πια ύφος του, προειδοποίησε τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, να μην υπογράψει καμία απόλυση ανεμβολίαστου εργαζομένου στο ΕΣΥ.

Καθώς την 31η Μαρτίου εκπνέει η σχετική διορία που έχει δοθεί σε όσους εκ των υγειονομικών επιμένουν ακόμη να μην εμβολιάζονται κατά της Covid-19, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τον λόγο στη Βουλή και είπε στον υπουργό «να μην τολμήσει» να απολύσει κάποιον από τους εργαζόμενους που ειναι εδώ και έξι μήνες σε αναστολή εργασίας, λόγω ακριβώς της άρνησής τους να εμβολιαστούν.

Και κλείνοντας το μάτι στους αντιμεβολιαστές υγειονομικούς του ΕΣΥ, τούς υποσχέθηκε ότι ακόμη και αν τελικά απολυθούν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους επαναπροσλάβει με το που γίνει κυβέρνηση!

«Θανάση Πλεύρη, βρες τρύπα να κρυφτείς, γιατί είσαι ο υπουργός που σε 5,5 μήνες έχουμε 11.000 νεκρούς. Δεν υπάρχει αυτό το ρεκόρ. Αυτά είναι τα αποτελέσματά σας γιατί δεν κάνατε όσα σας λέγαμε για τα φάρμακα και τις ΜΕΘ. Μην τολμήσεις Πλεύρη να απολύσεις κανέναν υγειονομικό. Δεν περισσεύει κανείς. Θα τους επαναπροσλάβουμε την πρώτη ημέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση», τόνισε στην παρέμβασή του ο Παύλος Πολάκης.

ΝΔ: Θα συνεχίσει να καλύπτει τη χυδαιότητα ο κ. Τσίπρας;

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα διαγράψει τον κ. Πολάκη ή επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει, σχολίασε σε νέα της ανακοίνωση για το ύφος της αντιπολιτευτικής ρητορικής του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειραιώς:

«Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του Πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης. Η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...