261
Το αυτοκίνητο της οικογένειας Αλ-Χίλι καλυμμένο στην καρότσα φορτηγού μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οσοι το είδαν έλεγαν ο δράστης το είχε «γαζώσει» | EPA/SALVATORE DI NOLFI

Σύλληψη έπειτα από 10 χρόνια για το τετραπλό φονικό στις γαλλικές Αλπεις

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2022, 21:56
Το αυτοκίνητο της οικογένειας Αλ-Χίλι καλυμμένο στην καρότσα φορτηγού μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οσοι το είδαν έλεγαν ο δράστης το είχε «γαζώσει»
|EPA/SALVATORE DI NOLFI

Σύλληψη έπειτα από 10 χρόνια για το τετραπλό φονικό στις γαλλικές Αλπεις

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2022, 21:56

Εναν άνδρα για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι σχετίζεται με τη μυστηριώδη δολοφονία τριών μελών μιας οικογένειας και ενός γάλλου ποδηλάτη το 2012 έχουν συλλάβει οι Αρχές στη Γαλλία. Ο συλληφθείς καλείται τώρα να δώσει απαντήσεις και να παρουσιάσει ένα πειστικό άλλοθι για την ημέρα του μακελειού

Το 2012 είχαν εντοπιστεί σε δρόμο πάνω στις Αλπεις, κοντά τη λίμνη Ανεσί, τα πτώματα τεσσάρων ανθρώπων. Επρόκειτο για τον βρετανό Σαάντ αλ-Χίλι, τη σύζυγό του Ικμπάλ και τη μητέρα της, Σουχάιλα. Νεκρός βρέθηκε μαζί τους και ο γάλλος Συλβέν Μολιέ. Και οι τέσσερις είχαν θανάσιμα τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Γάλλοι αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από τους κατοίκους της περιοχής όπου έγινε το μακελειό. Επειτα από 10 χρόνια μια σύλληψη φέρνει την υπόθεση ξανά στην επικαιρότητα /EPA/NORBERT FALCO/LE DAUPHINE FRANCE OUT

Οι δύο κόρες του ζεύγους είχαν επιζήσει από την επίθεση. Η Ζίνα, τεσσάρων ετών, ήταν κρυμμένη κάτω από το πτώμα της μητέρας της μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ η Ζαϊνάμπ, επτά ετών, είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο ενώ την είχαν ξυλοκοπήσει. Τα κοριτσάκια έχουν πλέον διαφορετικά ονόματα ενώ το 2020 είχαν μιλήσει ξανά στις Αρχές, αναφέρει το BBC.

Οι γαλλικές Αρχές είχαν διατυπώσει διάφορες εκδοχές για την υπόθεση, όπως την οικογενειακή διαμάχη ή την εργασία του Αλ-Χίλι που ήταν μηχανικός ειδικευμένος στους δορυφόρους. Ωστόσο τα ακριβή αίτια είναι άγνωστα. Κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες συλλήψεις, αλλά δεν έχει υπάρξει πρόοδος.

Το τέταρτο θύμα, ο γάλλος ποδηλάτης, δεν είχε σχέση με τους Αλ-Χίλι και φαίνεται ότι είχε την τραγική ατυχία να βρεθεί στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...