189
O Μπολσονάρο στο νοσοκομείο, σε φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος στα social media | @jairbolsonaro via Twitter/via REUTERS

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Ζαΐχ Μπολσονάρο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2022, 14:53
O Μπολσονάρο στο νοσοκομείο, σε φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος στα social media
|@jairbolsonaro via Twitter/via REUTERS

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Ζαΐχ Μπολσονάρο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2022, 14:53

Σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο εισήχθη εσπευσμένα ο Ζαΐχ Μπολσονάρο, ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας και γνωστός αρνητής του κορονοϊού. Ο 66χρονος πολιτικός διεκομίσθη στην κλινική τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με πόνους στην κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να αποφασιστεί αν πρέπει να χειρουργηθεί, όπως δήλωσε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα UOL από τις Μπαχάμες όπου βρίσκεται ο δρ Αντόνιο Λουίς Μασέντο, προσωπικός γιατρός του προέδρου.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Globo πρόβαλε πλάνα με τον Μπολσονάρο να κατεβαίνει τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους μετά την προσγείωσή του στο Σάο Πάολο περίπου στη 1:30 π.μ.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπολσονάρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vila Nova Star.

O ίδιος ο πρόεδρος της Βραζιλίας ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του από το κρεβατι του πόνου. Είπε ότι άρχισε να μη νιώθει καλά το απόγευμα της Κυριακής μετά το γεύμα και έτσι αναγκάστηκε να μεταβεί από τη Σάντα Καταρίνα όπου έκανε διακοπές, στο Σάο Πάολο.

Ο Μπολσονάρο έχει νοσηλευτεί πολλές φορές από τότε που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του το 2018.

Τον Ιούλιο του 2021 είχε διακομιστεί στο ίδιο νοσοκομείο εξαιτίας εντερικής απόφραξης, ενώ υποφέρει επί χρόνια από λόξυγγα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...