352
Η Μαρίσα Φοτιέο το... διασκεδάζει μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους | TikTok

Βρέθηκε θετική μέσα στο αεροπλάνο και πέρασε τρίωρη καραντίνα στην τουαλέτα!

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2021, 11:29
Η Μαρίσα Φοτιέο το... διασκεδάζει μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους
|TikTok

Βρέθηκε θετική μέσα στο αεροπλάνο και πέρασε τρίωρη καραντίνα στην τουαλέτα!

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2021, 11:29

Τι κάνει κάποιος όταν βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, στα 30.000 πόδια πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, σε ένα αεροσκάφος με 150 ανθρώπους;

Αν είσαι υπεύθυνος πολίτης, κλείνεσαι στην τουαλέτα για τις τρεις ώρες της πτήσης που απομένουν, κι ας μην είναι και τόσο ευχάριστες οι συνθήκες!

Αυτό έκανε η Μαρίσα Φοτιέο, που είχε ξεκινήσει με δύο αρνητικά μοριακά τεστ την πτήση της από το Σικάγο με προορισμό το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. Στη συνέχεια θα πετούσε για Ελβετία. Στην πτήση, τη συνόδευαν ο πατέρας της και ο αδελφός της.

Η τριπλά εμβολιασμένη νηπιαγωγός από το Μίσιγκαν, πάντως, αντιμετώπισε τη δυσάρεστη κατάσταση με χιούμορ και καλή διάθεση. Η ίδια εξηγεί τι συνέβη: Είχε κάνει δύο αρνητικά τεστ πριν πετάξει, αλλά στη διάρκεια της πτήσης, ένιωσε ένα «γρατσούνισμα» στον λαιμό. «Αμέσως πήγα στην τουαλέτα και έκανα rapid τεστ. Μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, σχηματίστηκαν οι δύο γραμμές (που σημαίνει ότι το τεστ είναι θετικό). Δεν ήθελα να μολύνω τους υπόλοιπους 150 ανθρώπους στην πτήση, αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου, και γι’ αυτό έμεινα στην τουαλέτα».

Η Φοτιέο ανέβασε βίντεο στο TikTok, μέσα από την τουαλέτα, γράφοντας: «Αυτό βλέπεις όταν βγαίνει θετικό το τεστ πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Ευχαριστώ την Icelandair για το VIP δωμάτιο καραντίνας». Στη διάρκεια του βίντεο, η νηπιαγωγός φαίνεται ευδιάθετη και ακούγεται το τραγούδι «I’m so lucky» (Είμαι τόσο τυχερή).

Στη διάρκεια της πτήσης, μια αεροσυνοδός έφερνε ποτά και φαγητά στην Φοτιέο και τσέκαρε αν είναι καλά.

Το βίντεο έχουν δει 4 εκατ. άτομα από τις 21 Δεκεμβρίου, όταν ανέβηκε. Η Φοτιέο προσγειώθηκε στο Ρέικιαβικ και μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας, όπου θα πρέπει να παραμείνει συνολικά για 10 ημέρες, όπως είναι το ισλανδικό πρωτόκολλο.

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I’m So Lucky Lucky – Grandzz

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...