366
H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Κέντρο Παρακολούθησης Θαλάσσιας Κυκλοφορίας στο Αρχηγείο του Λ.Σ. | ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας – επικοινωνία με περιπολικό σκάφος στην Κω

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2021, 14:17
H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Κέντρο Παρακολούθησης Θαλάσσιας Κυκλοφορίας στο Αρχηγείο του Λ.Σ.
|ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας – επικοινωνία με περιπολικό σκάφος στην Κω

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2021, 14:17

Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε τη Δευτέρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου είδε από κοντά τη λειτουργία του Κέντρου Παρακολούθησης Θαλάσσιας Κυκλοφορίας και των επιχειρησιακών κέντρων, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με σκάφος που επιχειρεί σε περιοχή της Κω.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον κυβερνήτη (φωτογραφία κάτω), η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον ίδιος και το πλήρωμα του σκάφους του Λιμενικού καλές γιορτές και καλή δύναμη στη σημαντική αποστολή τους.

Αφού κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στελεχών του Λιμενικού Σώματος, στις δηλώσεις της η κυρία Σακελλαροπούλου δήλωσε υπερήφανη «για το Λιμενικό μας που αντεπεξέρχεται με απόλυτη επιτυχία στη δύσκολη αποστολή του, να ελέγχει τις θάλασσές μας και τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, να διασώζει ανθρώπινες ζωές και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε πρόκληση και απειλή», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά η  δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το πέρας της επίσκεψήςι της στο Αρχηγείο του Λ.Σ.:

«Επισκέφθηκα το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και ενημερώθηκα για το έργο και την αποστολή του Σώματος.

Είχα. επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσω τηλεφωνικά με τον κυβερνήτη πλωτού μέσου παραμεθορίου περιοχής και να τον συγχαρώ για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του, καθώς και των συναδέλφων του, ακόμη και με τις πιο δυσμενείς συνθήκες.

Eίμαστε περήφανοι για το Λιμενικό μας, που αντεπεξέρχεται με απόλυτη επιτυχία στη δύσκολη αποστολή του, να ελέγχει τις θάλασσές μας και τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, να διασώζει ανθρώπινες ζωές και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε πρόκληση και απειλή.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Στο περιθώριο της επίσκεψής της, η κ. Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με παιδιά και μέλη του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ», στο χριστουγεννιάτικο bazaar τους, που φιλοξενείται στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...