333
| Shutterstock

«Την έδερνε κάθε μέρα»: Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος στην Αλεξανδρούπολη

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2021, 12:12
|Shutterstock

«Την έδερνε κάθε μέρα»: Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος στην Αλεξανδρούπολη

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2021, 12:12

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται, η μία μετά την άλλη, μαρτυρίες συγγενών της 29χρονης που εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, για την «κόλαση» που βίωνε καθημερινά.

Σύμφωνα με αυτές, ο 30χρονος μουσουλμάνος Ρομά χτυπούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους.

«Είναι ανεξήγητο, ακόμη και για εμάς, τους στενούς συγγενείς, γιατί η Τζεβριέ συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ τη χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της», λέει συγγενής της 29χρονης.

Ο 30χρονος συζυγοκτόνος προσπαθούσε να αποκόψει τη γυναίκα του από το συγγενικό και φιλικό  περιβάλλον της, ενώ είχε φθάσει στο σημείο να της απαγορεύει να έχει ακόμη και κινητό τηλέφωνο και να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με το που έγινε γνωστός ο θάνατός της, εξαφανίστηκε. Το μεσημέρι της Παρασκευής ωστόσο εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην Αλεξανδρούπολη και συνελήφθη.

Σε βάρος του 30χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ζήτησε έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Κατά δήλωση συγγενών της 29χρονης, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της στις 5 Δεκεμβρίου, η κοπέλα έμεινε για δύο με τρεις ώρες στο σπίτι, με τους δικούς της να προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Λίγη ώρα αργότερα μετέβη στο νοσοκομείο, μαζί με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι δήθεν είχε χτυπήσει πέφτοντας από τη σκάλα…

Γρήγορα, όμως, οι γιατροί του νοσοκομείου αντιλήφθηκαν ότι κάτι άλλο συνέβη και αμέσως ενημέρωσαν για το περιστατικό την Αστυνομία.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της 29χρονης, και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματός της, η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα, αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...