98
Ο μητροπολίτης Κοσμάς –στην περίπτωση του οποίου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για την καταγγελία του περί VIP MΕΘ– διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό». Η 75χρονη αδελφή του νοσηλεύεται διασωληνωμένη, αλλά εκτός ΜΕΘ, στο Νοσοκομείο Αγρινίου |

Διασωληνώθηκε (στο Αγρίνιο) και η αδελφή του μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2021, 10:12
Ο μητροπολίτης Κοσμάς –στην περίπτωση του οποίου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για την καταγγελία του περί VIP MΕΘ– διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό». Η 75χρονη αδελφή του νοσηλεύεται διασωληνωμένη, αλλά εκτός ΜΕΘ, στο Νοσοκομείο Αγρινίου
|

Διασωληνώθηκε (στο Αγρίνιο) και η αδελφή του μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2021, 10:12

Μετά τον μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά που νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», διασωληνώθηκε, στο Νοσοκομείο Αγρινίου, και η 75χρονη αδελφή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης αρνείτο επί μέρες να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αν και νοσούσε σοβαρά με Covid-19, ενώ φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν και άλλα μέλη του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος να έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Η 75χρονη αδελφή του μητροπολίτη Κοσμά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου (την ίδια ημέρα που ο ιεράρχης είχε διακομιστεί στον «Ευαγγελισμό») και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...