• Ο Μάριος Θεμιστοκλέους έτρεξε και τερμάτισε στον Μαραθώνιο

    Είναι να απορείς πώς με τόση δουλειά που έχει –εν μέσω μιας πανδημίας που σκοτώνει 150 συνανθρώπους μας μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο και ως γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας– βρίσκει χρόνο όχι μόνο για να κάνει καθημερινά τζόκινγκ, αλλά να προπονείται για να τρέξει Μαραθώνιο –και για να τερματίζει κιόλας!

     

    Ο Μάριος Θεμιστοκλέους είναι η απόδειξη ότι για όλα υπάρχει χρόνος, ιδίως αν είναι για να φροντίσεις την υγεία σου και να κρατηθείς fit. Και είναι άξιος συγχαρητηρίων.

     

    Οπως μας ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Facebook, έτρεξε και τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον «Αυθεντικό», με μια σχετικά καλή μάλιστα επίδοση για ερασιτέχνη δρομέα: 4 ώρες, 22 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα.

  • Ο Βασίλης Κικίλιας έτρεξε στα 5 χλμ.

    Για να καταλάβουμε τη σημασία της προπόνησης, ενώ ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπ. Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους έτρεξε ολόκληρο Μαραθώνιο, ο πρώην προϊστάμενός του, τέως υπουργός Υγείας και νυν υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, έτρεξε απλώς το «πεντάρι». Και μιλάμε για έναν πρώην επαγγελματία αθλητή, καλαθοσφαιριστή εν προκειμένω.

     

    Ο κ. Κικίλιας συμμετείχε στον αγώνα των 5 χλμ. από τη λεωφ. Αμαλίας ως το Καλλιμάρμαρο, το πρωί της Κυριακής.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias)

  • Οταν η Γιάννα συνάντησε τον Giannis

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πρωταθλητής του NBA, έχει συνηθίσει να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού στα γήπεδα των ΗΠΑ –πολλοί οι φαν.

     

    Μία αυτούς τους φαν αποδείχτηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», η οποία βρέθηκε στη Βοστώνη για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της ελληνοαμερικανικής κοινότητας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και το Σάββατο βρήκε την ευκαιρία να πάει στο εμβληματικό «Μπόστον Γκάρντεν», την έδρα των θρυλικών Σέλτικς.

     

    Η αφορμή ήταν ιδανική: οι Σέλτικς υποδέχονταν τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο. Και η κυρία Αγγελοπούλου βρήκε μια θέση πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, καταφέρνοντας έτσι να χαιρετήσει τον Γιάννη και να το καταγράψει στα social media.




text
  • Πού πήγατε όλοι και δεν υπακούσατε στις εντολές για staycation;


    18 Αυγούστου 2024, 22:33