163
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος | .

Γερουλάνος: Oφείλουμε ένα σχέδιο, να δείξουμε ότι ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε την χώρα

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2021, 12:22
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος
|.

Γερουλάνος: Oφείλουμε ένα σχέδιο, να δείξουμε ότι ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε την χώρα

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2021, 12:22

Στην Κρήτη περιοδεύει ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος σήμερα Σάββατο επισκέπτεται τα Ανώγεια όπου θα έχει συναντήσεις με φίλους και στελέχη ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο και θα επισκεφτεί την οικία του Νίκου Ξυλούρη.

Σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «στα βουνά της ορεινής Κρήτης, μιλάμε με τους ανθρώπους του νησιού οι οποίοι έχουν βαθιά προοδευτική συνείδηση και βαθιά προοδευτική παράδοση. Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε ένα σχέδιο, σαν κόμμα, σαν Κίνημα Αλλαγής να δείξουμε ότι ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε την χώρα. Αυτό το σχέδιο παρουσιάζουμε όπου πάμε και η ανταπόκριση είναι καταπληκτική».

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Γερουλάνος πραγματοποίησε πολιτική συγκέντρωση στο Ηράκλειο. Πολίτες από όλη την Κρήτη του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και παρακολούθησαν την ομιλία του στην οποία παρουσίασε το πολιτικό του σχέδιο για την αναγέννηση της κοινωνίας και της οικονομίας. Επιπλέον, έκανε και ειδικές αναφορές στον κεντρικό ρόλο της Κρήτης και τη σημασία της τόσο για την ανασυγκρότηση της παράταξης και της χώρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...