314
O Κώστας Αχ. Καραμανλής στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις άδειες οδήγησης - εκεί ένιωσε αδιαθεσία και έκανε αμέσως τεστ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Καραμανλής – Ενιωσε αδιαθεσία στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2021, 17:47
O Κώστας Αχ. Καραμανλής στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις άδειες οδήγησης - εκεί ένιωσε αδιαθεσία και έκανε αμέσως τεστ
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Καραμανλής – Ενιωσε αδιαθεσία στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2021, 17:47

«Το κακό είναι ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό, το καλό όμως είναι ότι χάρη στον εμβολιασμό μου, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία». Με αυτά τα λόγια ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής γνωστοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ότι είναι θετικός στην Covid-19.

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι ένιωσε αδιαθεσία στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου του και έτσι ενημέρωσε σχετικά και τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα για να εφαρμοστούν τα σχετικά πρωτόκολλα. Ως εκ τούτου η συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο σχετικά με τις άδειες οδήγησης διακόπηκε, με τον προεδρεύοντα του Σώματος Απόστολο Αβδελά να γνωστοποιεί την ασθένεια του κ. Καραμανλή.

Στη συζήτηση ο κ. Καραμανλής ανέβηκε στο βήμα για να απαντήσει στην αντιπολίτευση, ενώ ο φωτογραφικός φακός τον έδειξε να συζητά και με την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Πέμπτη, ώστε να απολυμανθεί η αίθουσα και να ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter ότι:

«Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά… Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό, το καλό όμως είναι ότι χάρη στον εμβολιασμό μου, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω δύο φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό.

» Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφείo μου και αμέσως έκανα νέο rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση. Ενημέρωσα αμέσως τον Πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...