192
«Δεν αντέχω άλλο. Το αεροβόλο το έχω. Αν θέλουν ας με πάνε στο δικαστήριο», λέει η 87χρονη που κατά δήλωσή της βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπη με επίδοξους εισβολείς του σπιτιού της | YouTube

Ηλεία: 87χρονη αντιστάθηκε σε διαρρήκτη, τον πυροβόλησε και συνελήφθη

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2021, 13:14
«Δεν αντέχω άλλο. Το αεροβόλο το έχω. Αν θέλουν ας με πάνε στο δικαστήριο», λέει η 87χρονη που κατά δήλωσή της βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπη με επίδοξους εισβολείς του σπιτιού της
|YouTube

Ηλεία: 87χρονη αντιστάθηκε σε διαρρήκτη, τον πυροβόλησε και συνελήφθη

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2021, 13:14

Βρήκε το θάρρος να αντιμετωπίσει τον διαρρήκτη που είχε εισβάλει στο σπίτι της, σε χωριό του Πύργου, και όταν εκείνος τράπηκε σε φυγή, τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο τραυματίζοντάς τον στο χέρι. Και τελικά συνελήφθη.

Ο λόγος για μία 87χρονη, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας ήρθε αντιμέτωπη με τον εισβολέα μέσα στο σπίτι της στα Καλακέικα Σκαφιδιάς. Ο διαρρήκτης είχε καταφέρει να μπει στην οικία από ανασφάλιστη είσοδο και όταν έγινε αντιληπτός από την ηλικιωμένη, είχε ήδη αρπάξει την τσάντα της.

Αφού τη χτύπησε, τράπηκε σε φυγή, εκείνη όμως τότε τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι.

Λίγο αργότερα ο διαρρήκτης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και ακολούθως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία.

Μαζί του όμως συνελήφθη και η ηλικιωμένη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης…

«Δεν αντέχω άλλο. Το αεροβόλο το έχω. Ας με πάνε στο δικαστήριο. Οποιος το έχει τώρα, να μου το επιστρέψει», λέει με απόγνωση η 87χρονη για ό,τι ζει σε καθημερινή πια βάση, αντιμέτωπη με τους επίδοξους εισβολείς του σπιτιού της. Η περιγραφή της στην κάμερα του ilialive είναι συγκλονιστική:

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...