244
Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την αποτυχία του «επιτελικού κράτους της ΝΔ» | ΙΝΤΙΜΕnews

Τσίπρας: Βαρυμπόμπη, Εύβοια, Βίλια – Εκατομμύρια ζουν μέσα στο φόβο και την ανασφάλεια

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2021, 16:18
Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την αποτυχία του «επιτελικού κράτους της ΝΔ»
|ΙΝΤΙΜΕnews

Τσίπρας: Βαρυμπόμπη, Εύβοια, Βίλια – Εκατομμύρια ζουν μέσα στο φόβο και την ανασφάλεια

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2021, 16:18

Παίρνοντας ως αφορμή την εικόνα του μαύρου καπνού πάνω από την πρωτεύουσα το απόγευμα της Τετάρτης από τη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται για τρίτο 24ωρο στα Βίλια (εδώ), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση για τις καταστροφές που συνεχίζουν να αφήνουν πίσω τους τα πύρινα μέτωπα στη χώρα.

«Βαρυμπόμπη, Βόρεια Εύβοια, Ηλεία, Αρκαδία, Κερατέα και Βίλια για 3η συνεχόμενη μέρα. Πάνω από 1.200.000 στρέμματα καμένα. Εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη χώρα ζουν μέσα στο φόβο και την ανασφάλεια», έγραψε στη σχετική ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  «Αυτό είναι το επιτελικό κράτος και η ασφάλεια που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης».

«Η φωτιά θα σταματήσει όταν φθάσει στη θάλασσα»

Στην ανάρτησή του στο Facebook o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζει την αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους που όπως ειρωνικά αναφέρει, το μόνο που κάνει, είναι να περιμένει να σταματήσει η φωτιά όταν φθάσει στη θάλασσα.

«Το επιτελικό κράτος της ΝΔ δεν ήταν τελικά τίποτα παραπάνω από μια επικοινωνιακή φούσκα, η οποία κατέρρευσε για ακόμη μια φορά με τελευταία την περίπτωση των πρόσφατων πυρκαγιών», σχολίασε από την πλευρά του ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, για να προσθέσει:

«Ενώ στα μέσα Ιουνίου η κυβέρνηση αυτοθαυμαζόταν, ισχυριζόμενη ότι έχει επιτελικό σχέδιο και ότι έχει θέσει το σύνολο του επιχειρησιακού και διοικητικού μηχανισμού σε κίνηση και σε μια διαδικασία πρόληψης των πυρκαγιών, τελικά κάηκαν ένα εκατομμύριο στρέμματα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...