203
O 38χρονος Ντάνι Αλβες δείχνει να μην χορταίνει ποτέ το ποδόσφαιρο... | REUTERS/Amr Abdallah Dalsh

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χρυσή» η Βραζιλία στο ποδόσφαιρο

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2021, 18:57
O 38χρονος Ντάνι Αλβες δείχνει να μην χορταίνει ποτέ το ποδόσφαιρο...
| REUTERS/Amr Abdallah Dalsh

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χρυσή» η Βραζιλία στο ποδόσφαιρο

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2021, 18:57

Ενα μήνα πριν οι Βραζιλιάνοι έβλεπαν απογοητευμένοι την εθνική τους ομάδα να χάνει τον τίτλο του Κόπα Αμέρικα από την Αργεντινή του Λέο Μέσι. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όμως, οι Βραζιλιάνοι επέστρεψαν στον ποδοσφαιρικό τους θρόνο επικρατώντας με 2-1 στην παράταση της Ισπανίας.

Η ομάδα του Ζαρντίν διατήρησε την υπεροχή της στο τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών, αφού κατέκτησε για δεύτερους σερί Ολυμπιακούς Αγώνες το χρυσό μετάλλιο. Η νίκη επί της Ισπανίας με 2-1 ήρθε δύσκολα στην παράταση, με τον Μάλκομ να μπαίνει αλλαγή και να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στο 108′.

Ο Μάλκομ πανηγυρίζει το γκολ που χάρισε στη Βραζιλία το χρυσό μετάλλιο

Ο Ντάνι Άλβες ήταν οπωσδήποτε το πρόσωπο του τουρνουά αφού στα 38 του χρόνια κατέκτησε ακόμα μία διάκριση με τα χρώματα της Σελεσάο και την πανηγύρισε σαν να ήταν η πρώτη του.

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σάντος, Άλβες, Νίνο, Κάρλος, Αράνα, Λουίζ, Γκιμαράες, Άντονι (112′ Μενίνο), Κούνια (91′ Μάλκομ), Κλαουντίνιο (106′ Ρέινιερ), Ρισάρλιζον (114′ Παουλίνιο)

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Ό. Χιλ (91′ Μιράντα), Γκαρθία, Τόρες, Κουκουρέγια (91′ Βαγέχο), Μερίνο (46′ Σολέρ), Θουμπιμέντι (112′ Μοκαγιόλα), Πέδρι, Ασένσιο (46′ Μπ. Χιλ), Οϊαρθάμπαλ (104′ Μιρ), Όλμο

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...