191
Ο Σταύρος Μπαλάσκας | .

Σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις για τα Γλυκά Νερά

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2021, 23:45
Ο Σταύρος Μπαλάσκας
|.

Σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις για τα Γλυκά Νερά

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2021, 23:45

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας με συχνή παρουσία στα μέσα ενημέρωσης, τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τις δηλώσεις του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, λίγο μετά τη σύλληψη του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν.

Σε δηλώσεις του στο Mega, στα μέσα Ιουνίου, ο κ. Μπαλάσκας είχε υποστηρίξει ότι, αν ο 32χρονος πιλότος είχε πάρει τηλέφωνο την αστυνομία μετά την πράξη του μπορεί να έμενε  στη φυλακή λιγότερο από πέντε χρόνια, γιατί το έγκλημα θα θεωρείτο εν βρασμώ ψυχής.

«Είναι βλάκας», είχε πει και πρόσθεσε, «εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στον θυμό του, αν ήταν ”τα ‘χασε και τρελάθηκε”, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καβγά, ”χωρίς να το θέλω”, ”πρότερος έντιμος βίος”, τέσσερις χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή; ».

Στις 18 Ιουνίου, μετά τις δηλώσεις, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε διατάξει Ενορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του. Με την ολοκλήρωση της ΕΔΕ ελήφθη η απόφαση να τεθεί ο κ. Μπαλάσκας σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...