232
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους τη νύχτα του εκλογικού θριάμβου της ΝΔ, πριν από δύο χρόνια | ΙΝΤΙΜΕ / MAΡΩ ΚΟΥΡΗ

Μητσοτάκης: «Η Μαρέβα στοχοποιήθηκε χυδαία»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2021, 15:43
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους τη νύχτα του εκλογικού θριάμβου της ΝΔ, πριν από δύο χρόνια
|ΙΝΤΙΜΕ / MAΡΩ ΚΟΥΡΗ

Μητσοτάκης: «Η Μαρέβα στοχοποιήθηκε χυδαία»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2021, 15:43

Η στοχοποίηση της συζύγου του Μαρέβας καθώς και των παιδιών του από μερίδα των media δεν έμεινε αναπάντητη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή της Κυριακής και στον Μιχάλη Τσιντσίνη. Στην ερώτηση αν τον ενοχλεί που γίνονται θέμα συζήτησης η σύζυγος και τα παιδιά του και αν, «όπως λένε κάποιοι υπάρχει ένα αμερικανικού τύπου πολιτικό μάρκετινγκ» από πλευράς του πίσω από όλο αυτό απάντησε:

«Τη γυναίκα μου φρόντισαν άλλοι να τη βάλουν στο κάδρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Στοχοποιήθηκε χυδαία. Και νομίζω ότι τώρα πια έχουμε μάθει ακριβώς τι έχει συμβεί. Αρα αυτοί που ασκούν κριτική ας κοιτάξουν πρώτα τις δικές τους συμπεριφορές».

Και συνέχισε:

«Η γυναίκα μου είναι ένας δυναμικός άνθρωπος. Σταμάτησε τη δουλειά της γιατί θεωρούσε ότι μπορεί να υπήρχαν κάποια ασυμβίβαστα, σε σχέση με την ιδιότητά της ως συζύγου πρωθυπουργού. Βοηθάει σιωπηλά σε πολλά πράγματα τα οποία νομίζω ότι στηρίζουν την εικόνα της χώρας. Είναι μια δυναμική γυναίκα με δημόσια παρουσία. Και δεν θα την ήθελα αλλιώς.

» Τα παιδιά μου είναι πια εδώ και λίγες μέρες και τα τρία ενήλικα. Και τα ίδια επιλέγουν να έχουν παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το θεωρώ απολύτως λογικό να προκαλούν κάποιο ενδιαφέρον. Είναι όμως πάρα πολύ προσεκτικά. Δεν επιζητούν καθόλου τη δημοσιότητα τα ίδια.

» Τώρα τι θέλετε να σας πω; Να το πω, μιας και μου κάνατε την ερώτηση. Προφανώς υπήρχαν μηχανισμοί που στοχοποίησαν μέχρι και την προσωπική σχέση του γιου μου…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...