246
Ο Κέιν πανηγύρισε το πρώτο του γκολ σε Euro που «σφράγισε» την πρόκριση των Αγγλων | REUTERS/Frank Augstein

Και στο τέλος κερδίζουν οι… Αγγλοι!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2021, 21:10
Ο Κέιν πανηγύρισε το πρώτο του γκολ σε Euro που «σφράγισε» την πρόκριση των Αγγλων
|REUTERS/Frank Augstein

Και στο τέλος κερδίζουν οι… Αγγλοι!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2021, 21:10

«Ιt’s coming home?». Εντάξει, οι Αγγλοι είναι εδώ και εβδομάδες πεπεισμένοι ότι αυτό το Euro τους ανήκει. Αλλά και ο υπόλοιπος πλανήτης, βλέποντας την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κερδίζει την πανίσχυρη Γερμανία, σίγουρα σκέφτηκαν ότι εφέτος μπορεί και να είναι όντως η χρονιά της Αγγλίας.

Το απόγευμα της Τρίτης λοιπόν, και μετά από τα δύο απίστευτα ματς της Δευτέρας με τα 14 γκολ, η Αγγλία αντιμετώπισε την Γερμανία στο σημαντικότερο ζευγάρι της φάσης των «16» του Euro. Ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερο θέαμα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους και προσπαθούσαν να βρουν μία καλή ευκαιρία για να σκοράρουν.

Ο Στέρλινγκ πανηγυρίζει με φόντο τους… τρελαμένους συμπατριώτες του στις κερκίδες

Ολα έδειχναν ότι ο αγώνας θα οδηγούταν στην παράταση όμως οι Αγγλοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο 75′. Το γκολ αυτό, όπως είναι φυσικό, έκανε τους Αγγλος στις κερκίδες να ξεσπάσουν σε έξαλλους πανηγυρισμούς ενώ έφερε έναν μικρό πανικό στους Γερμανούς.

Ο «μοιραίος» Τόμας Μίλερ

Ο έμπειρος Τόμας Μίλερ έχασε μία απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση και λίγο αργότερα οι Αγγλοι κατάφεραν να «σφραγίσουν» την πρόκριση με το πρώτο γκολ του Χάρι Κέιν στο τουρνουά -και γενικά σε Euro- στο 85′.

Στην επόμενη φάση, οι Αγγλοι θα βρουν απέναντί τους την Σουηδία ή την Ουκρανία ενώ ο δρόμος προς τον τελικό είναι στρωμένος…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...