369
Φωτογραφία από τον άγριο καβγά Κωνσταντινόπουλου - Πολάκη στη Βουλή τη Δευτέρα | INTIMEnews

Κωνσταντινόπουλος σε Πολάκη: Είσαι απαράδεκτος, τα ίδια έλεγε και η Χρυσή Αυγή

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 10:01
Φωτογραφία από τον άγριο καβγά Κωνσταντινόπουλου - Πολάκη στη Βουλή τη Δευτέρα
|INTIMEnews

Κωνσταντινόπουλος σε Πολάκη: Είσαι απαράδεκτος, τα ίδια έλεγε και η Χρυσή Αυγή

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 10:01

Ο Παύλος Πολάκης είχε καταθέσει ερώτηση προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, για τη διάθεση της θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων στη χώρα μας. Και τη Δευτέρα στη Βουλή, αφού ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ την ανέπτυξε (κάνοντας κατάχρηση του χρόνου που είχε στη διάθεσή του), ήρθε η σειρά του κ. Κονταζαμάνη να απαντήσει.

Φευ! Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε ούτε λεπτό στον αναπληρωτή υπουργό χωρίς να τον διακόψει και μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετέτρεψε, κατά την προσφιλή του συνήθεια, μια κοινοβουλευτική διαδικασία σε καφενειακή συζήτηση.

Η συμπεριφορά του, κατά δήλωση Αλέξη Τσίπρα, «αψύ Σφακιανού» προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος του Σώματος, βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος αδυνατώντας να τον επαναφέρει στην τάξη, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας:

«Γιατί συμπεριφέρεστε έτσι; Είναι φασισμός αυτή η συμπεριφορά. Γιατί συμπεριφέρεστε με αντιδημοκρατικό τρόπο;».

«Ναι αλλά  έχω δίκιο», επέμεινε φωνάζοντας ο Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι δεν απαντά επί της ουσίας.

«Και η Χρυσή Αυγή έτσι έλεγε, ότι έχει δίκιο», του απάντησε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, προκαλώντας και νέα έκρηξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που φώναζε «πάρ’ το πίσω, πάρ’ το πίσω τώρα» (σ.σ. τον παραλληλισμό με τη Χρυσή Αυγή).

«Οχι, δεν παίρνω τίποτα πίσω! Δεν το παίρνω πίσω! Δεν σας δίνω τον λόγο! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν μπορεί να συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο! Είστε απαράδεκτος! Τριάντα λεπτά η Βουλή πρέπει να σας ανεχθεί…», συνέχισε να του φωνάζει ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σφοδρής αντιπαράθεσης με τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε και στην πρόσφατη «μεταγραφή» του ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΙΝΑΛ, με την ανακοίνωση της προσχώρησης του πρώην βουλευτή, Σ. Κεδίκογλου:

«Πήρατε τον Συμεών, που ήταν υπουργός Σαμαρά-Βενιζέλου! Είστε απαράδεκτος! Είστε ο μόνος που δημιουργεί πρόβλημα στη διαδικασία. Για τον Συμεών Κεδίκογλου θέλετε να μου πείτε κάτι; Εσείς πήρατε τον Κεδίκογλου, αυτό είναι το πρόβλημά σας!».

Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε στον καβγά που είχε με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο –επίσης κατά την προσφιλή του συνήθεια– με ανάρτηση στο Facebook. «Πάει για υπουργοποίηση (ο Κωνσταντινόπουλος) και έδινε εξετάσεις…» ήταν το βιτριολικό σχόλιο που επεφύλαξε για τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...