202
Η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της σε εμβολιαστικό κέντρο – «Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρέωση, είναι δικαίωμα» το μήνυμά της | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Υπάρχει και αυτή η αντιπολίτευση: Σε εμβολιαστικό κέντρο η Γεννηματά

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2021, 13:30
Η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της σε εμβολιαστικό κέντρο – «Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρέωση, είναι δικαίωμα» το μήνυμά της
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Υπάρχει και αυτή η αντιπολίτευση: Σε εμβολιαστικό κέντρο η Γεννηματά

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2021, 13:30

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι άνοιξε την ηλικιακή πλατφόρμα των 30-39 για «ξεστοκάρισμα» των εμβολίων της AstraZeneca, η Φώφη Γεννηματά επισκεπτόταν το εμβολιαστικό κέντρο στο «Ασκληπιείο» της Βούλας για να βοηθήσει στην εθνική προσπάθεια του σχεδίου «Ελευθερία». Διότι υπάρχει και αυτή η αντιπολίτευση, η δημιουργική, που προσθέτει πολιτικό περιεχόμενο και δεν ψάχνει να υφαρπάξει πολιτικό κεφάλαιο.

«Θέλω σήμερα να στείλω δύο μηνύματα. Το πρώτο είναι προς τους πολίτες. Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρέωση, είναι δικαίωμα. Είναι το δικαίωμά σας στη ζωή», ανέφερε με νόημα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, η οποία με την παρουσία της στο εμβολιαστικό κέντρο της Βούλας, αποτέλεσε και μια υπόμνηση ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφύγει ως τώρα να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Με το δεύτερο μήνυμα, η κυρία Γεννηματά απευθύνθηκε στην κυβέρνηση: «Χρειάζεται άμεσα αποτελεσματική καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, για να μη μείνει κανένα περιθώριο στη σύγχυση και στην παραπληροφόρηση».

Η κυρία Γεννηματά τόνισε την ανάγκη για καλύτερο σχεδιασμό «ώστε να φτάσουν τα εμβόλια πιο κοντά στον πολίτη, ιδιαίτερα στους ανθρώπους που είναι μεγάλης ηλικίας και ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές».

«Να μην αφήσουμε αυτήν την ελπίδα να πάει χαμένη», κατέληξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...