335
Η οικία του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι του

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2021, 17:34
Η οικία του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι του

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2021, 17:34

Νέες ταχύτητες πήρε τη Μ. Τρίτη η υπόθεση του τηλεπαρουσιαστή-μάνατζερ Μένιου Φουρθιώτης ο οποίος απασχόλησε τις τελευταίες εβδομάδες τη δημόσια σφαίρα λόγω των αποκαλύψεων για την αστυνομική προστασία που του παρείχε το ελληνικό κράτος, αλλά και για τις καταγγελίες ότι είχε εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα ΣΥΝ-Εργασία με εικονικούς μισθούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του εν λόγω προσώπου, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε το kathimerini.gr, ο παρουσιαστής επρόκειτο να συλληφθεί!

Με βάση το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη της «Κ», η έρευνα αφορούσε το περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του κ. Φουρθιώτη στον Διόνυσο. Πριν το εν λόγω συμβάν, είχε προηγηθεί στην περιοχή, περιστατικό με πυροβολισμούς και καταδίωξη μεταξύ αγνώστων και αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οπως έγινε γνωστό πως o κ. Φουρθιώτης προσήχθη στη ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο ερευνών για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του αλλά και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. Μάλιστα σύμφωνα με το Mega, εκτός από τον κ. Φουρθιώτη, προσήχθησαν και δύο άτομα που φέρονται να έχουν σχέση μαζί του.

Οπως ανέφερε το κανάλι, η ΕΛ.ΑΣ ερευνά δύο ζητήματα:

α) Αν τα άτομα που πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του είχαν πυροβολήσει και κατά των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ που είχαν προσπαθήσει να τους ελέγξουν σε άλλη στιγμή –η βαλιστική έδειξε σφαίρες από ίδιο όπλο. Με βάση το ρεπορτάζ, οι δύο δράστες είναι γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ με παρελθόν εκβιασμών.

β) Αν ο κ. Φουρθιώτης επιχείρησε να «στρατολογήσει» ποινικούς ώστε, μεταξύ άλλων, και για να «σκηνοθετηθεί» η επίθεση στο σπίτι του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τηλεπαρουσιαστής φέρεται να επικοινωνούσε με τους δύο φυσικούς αυτουργούς που έκαναν την επίθεση εναντίον του!

Ενα άλλο κομμάτι του παζλ είναι οι καταγγελίες του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος είχε κατονομάσει τον παρουσιαστή, ως το πρόσωπο του κρυβόταν πίσω από «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του.

Ως γνωστόν εξάλλου, υπάρχει εισαγγελική έρευνα η οποία αντιμετωπίζει τον κ. Φουρθιώτη ως ύποπτο διάπραξης σωρείας αδικημάτων οικονομικού και μη αντικειμένου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...