323
Ντι Μαρία και Μαρκίνιος. Οι συγγενείς τους αντιμετώπισαν διαρρήκτες όση ώρα οι άσοι της Παρί έπαιζαν μπάλα στο γήπεδο | REUTERS (Gonzalo Fuentes και Stephane Mahe)

Ο παριζιάνικος υπόκοσμος έβαλε στο μάτι τους σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2021, 20:05
Ντι Μαρία και Μαρκίνιος. Οι συγγενείς τους αντιμετώπισαν διαρρήκτες όση ώρα οι άσοι της Παρί έπαιζαν μπάλα στο γήπεδο
|REUTERS (Gonzalo Fuentes και Stephane Mahe)

Ο παριζιάνικος υπόκοσμος έβαλε στο μάτι τους σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2021, 20:05

Οι επιχειρηματίες από το Κατάρ οι οποίοι επένδυσαν στην Παρί Σεν Ζερμέν και την κατέστησαν από τις πλουσιότερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης φαίνεται ότι άθελά τους κατέστησαν και τους αστέρες του παριζιάνικου κλαμπ… καταραμένους.

Οι κακοποιοί της γαλλικής πρωτεύουσας βλέπουν ότι το χρήμα ρέει άφθονο στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα, όπου το «κυριλέ» καρτιέ Σεν Ζερμέν, και συμπεραίνουν ότι και οι παίκτες της ομάδας κολυμπούν και αυτοί στο χρυσάφι. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι εδώ και ενάμιση χρόνο έχουν υπάρξει τέσσερα κρούσματα διαρρήξεων σε οικείες ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Ε, οι τελευταίοι που πλήρωσαν τη νύφη ήταν ο Ανχελ Ντι Μαρία, ο μέσος της Παρί, και ο συμπαίκτης του Μαρκίνιος, αμυντικός της ομάδας. Για την ακρίβεια, την πλήρωσαν οι συγγενείς τους.

Διότι ληστές εισέβαλαν και στο σπίτι του Ντι Μαρία στο Νεϊγί και στο σπίτι του Μαρκίνιος, την ώρα που οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν εναντίον της Ναντ για το πρωτάθλημα Γαλλίας. Μέχρι να τελειώσει η υπόθεση, οι οικογένειες των δύο αθλητών πέρασαν δύσκολες ώρες, ιδιαιτέρως οι οικείοι του Αργεντινού Ντι Μαρία. Οι συγγενείς του Βραζιλιάνου Μαρκίνιος έπεσαν, φαίνεται, σε πιο ευγενικούς ληστές!

Ολα τα παραπάνω έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Μόλις τα συμβάντα έγιναν  γνωστά στη διοίκηση της ομάδας, ειδοποιήθηκε ο προπονητής και αντικατέστησε τους παίκτες οι οποίοι έφυγαν άρον άρον από το γήπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στα Μέσα, η εισβολή στο σπίτι του Ντι Μαρία ήταν «εξαιρετικά βίαιη» και την «εισέπραξαν» η σύζυγός του, τα παιδιά του και κάποιοι οικογενειακοί φίλοι τους. Σημειωτέον, δε, ότι ο Ντι Μαρία είχε πέσει θύμα διαρρηκτών και προ ετών, στο Μάντσεστερ, όταν αγωνιζόταν στη Γιουνάιτεντ.

Στο σπίτι του Μαρκίνιος βρίσκονταν οι γονείς του, που λαχτάρησαν από τον φόβο τους!

Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Παρί που δέχθηκαν τις περιποιήσεις του παριζιάνικου υποκόσμου τον περασμένο Ιανουάριο είναι ο τερματοφύλακας Σέρτζο Ρίκο και ο επιθετικός Μάουρο Ικάρντι.

Οπως μας πληροφορεί και η Corriere della Sera, κατόπιν όλων αυτών η Παρί αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια (σεκιούριτι) για να προστατεύσει τις οικίες των ποδοσφαιριστών της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...