177
|

Εντυπωσιασμένος ο Τόνι Ναδάλ από το Sani Resort

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 00:01

Εντυπωσιασμένος ο Τόνι Ναδάλ από το Sani Resort

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 00:01

Business and pleasure. Την ευκαιρία να συνδυάσει δουλειά με διακοπές, είχε πρόσφατα ο Τόνι Ναδάλ, ο οποίος βρέθηκε στη Χαλκικδική, επιθεωρώντας τις καινούργιες εγκαταστάσεις του φημισμένου Rafa Nadal Tennis Center που βρίσκεται στο Sani Resort.

Ο διάσημος ισπανός προπονητής, θείος του εμβληματικού ισπανού τενίστα Ράφα Ναδάλ, δεν έχασε την ευκαιρία να παραδώσει μαθήματα σε πελάτες του resort ενώ τίμησε τους συμμετέχοντες στο διήμερο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.

«Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ξεχωριστό μέρος. Είμαι εντυπωσιασμένος. Το Rafa Nadal Tennis Center της Χαλκιδικής, είναι μια ακαδημία όπου όλοι οι λάτρεις του τένις έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

» Εδώ, προπονούμε τους αθλητές με τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιούμε και στην Rafa Nadal Tennis Academy στη Μαγιόρκα. Εντυπωσιάστηκα επίσης από το επίπεδο των νεαρών αλλά και πιο μεγάλων τενιστών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόνι Ναδάλ.

Οι εγκαταστάσεις του 2ου Rafa Nadal Tennis Center στον κόσμο, μετά το Κανκούν στο Μεξικό, περιλαμβάνουν οχτώ χωμάτινα courts μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...