308
Στιγμιότυπο από την «παρέμβαση» των «αλληλέγγυων» στον αρχιεκτελεστή της 17Ν στην Πάτρα | © Intime p.a.

Πρόκληση αντιεξουσιαστών κατά Χρυσοχοΐδη για τον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2021, 14:27
Στιγμιότυπο από την «παρέμβαση» των «αλληλέγγυων» στον αρχιεκτελεστή της 17Ν στην Πάτρα
|© Intime p.a.

Πρόκληση αντιεξουσιαστών κατά Χρυσοχοΐδη για τον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2021, 14:27

Στο άκουσμα της άφιξης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην Πάτρα (εδώ) ομάδα αντιεξουσιαστών θέλησε να τον «υποδεχθεί» με συνθήματα και τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Περίπου 50 άτομα επεχείρησαν να πλησιάσουν το κτίριο της Περιφέρειας όπου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα προήδρευε σύσκεψης για αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή της Πάτρας.

Αμεση ήταν επέμβαση δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. που βρισκόταν στο σημείο.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών απωθήθηκε και πριν αποχωρήσουν οι διαδηλωτές πέταξαν τρικάκια υπέρ του αρχιεκτελεστή της «17 Ν» και του αιτήματός του να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό από τις φυλακές Δομοκού, όπου και συνεχίζει διαμαρτυρόμενος την απεργία πείνας.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε εν τω μεταξύ και σε εννέα προσαγωγές για την εισβολή αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, στη συμβολή της Παντανάσσης με την Κορίνθου, στην πόλη της Πάτρας.

Οι εισβολείς κρέμασαν στο μπαλκόνι ένα μαύρο πανό με το σύνθημα «Νίκη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την εισβολή στα γραφεία της ΝΟΔΕ αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Σε συνέχεια των επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών μας τις προηγούμενες ημέρες, σειρά είχαν σήμερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Οι τραμπούκοι, υπερασπιστές κατά συρροή δολοφόνων και τρομοκρατών, έκαναν κατάληψη και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του κόμματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους. Καταλαβαίνουμε γιατί μας στοχοποιούν. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία τους που ο νόμος τηρείται, η τάξη επιβάλλεται παντού, και τα πανεπιστήμια τα οποία λυμαίνονταν, γίνονται επιτέλους χώροι ασφαλείς και ελεύθεροι. Αλλά ας το συνηθίσουν. Ας καταλάβουν, τόσο οι ίδιοι, όσο κι εκείνοι που τους κλείνουν το μάτι νομιμοποιώντας τέτοιες πρακτικές, πως ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται. Κανείς μας δεν πτοείται!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...