427
|

Αδωνις: Πρώτη εβδομάδα του 2021 κρίνεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2020, 11:08

Αδωνις: Πρώτη εβδομάδα του 2021 κρίνεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2020, 11:08
Ηλεκτρονική πώληση θα μας μείνει και στη συνέχεια, παρατήρησε χαρακτηριστικά και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι «ο φόβος ότι με την τεχνολογία θα χαθούν θέσεις εργασίας υπήρχε σε κάθε εποχή, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ».Κληθείς να σχολιάσει περιπτώσεις όπου καταστηματάρχες αρνούνται να κάνουν αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων αν κάποιος έχει ψωνίσει με την μέθοδο του click away, ο υπουργός κάλεσε τους καταναλωτές να κάνουν καταγγελία στο 1520 και υπογράμμισε ότι αν διαπιστωθεί ότι μαγαζί αρνήθηκε να κάνει επιστροφή εντός 14 ημερών, θα του επιβληθεί πρόστιμο.

Για το θέμα του εμβολίου τέλος, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως θα ήταν «τραγικό σφάλμα» της  Κομισιόν να μην πάρουν οι χώρες τα εμβόλια που πρέπει, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα βρει τη λύση».

Στο ερώτημα γιατί η Ελλάδα δεν προχωρά σε μεμονωμένη παραγγελία εμβολίων, προκειμένου να καλύψει έγκαιρα τις ανάγκες του πληθυσμού, ο υπουργός απάντησε λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει», επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το κόστος αγοράς θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της παραγγελίας της Κομισιόν.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...