162
|

Facebook: Μεγάλα προβλήματα με τη λειτουργία του messenger

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2020, 14:34

Facebook: Μεγάλα προβλήματα με τη λειτουργία του messenger

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2020, 14:34

Μεγάλες δυσκολίες στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω της πλατφόρμας του Messenger αντιμετώπισαν από το μεσημέρι της Πέμπτης εκατομμύρια χρήστες του Facebook στην Ευρώπη και βεβαίως στην Ελλάδα.

Το Messenger, σύμφωνα με το downdetector, κατέρρευσε κυρίως στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας άγνωστα προς το παρόν τεχνικά προβλήματα. Δυσλειτουργία αναφέρθηκε και στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων στο Instagram.

Στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει και ο μεγαλύτερος αριθμός συνδέσεων.

Στο 56% των περιπτώσεων οι χρήστες δεν μπορούν να ανταλλάξουν μηνύματα, το 30% αδυνατεί να συνδεθεί με τον server και ένα 13% δεν μπορεί καν να μπει στον λογαριασμό του.

Εκπρόσωπος της Facebook Inc. επιβεβαίωσε τα προβλήματα στο Messenger, στο Instagram καθώς και στην πλατφόρμα εταιρικής σύνδεσης Workplace.

«Εργαζόμαστε για να επαναφέρουμε τα πράγματα σε μια κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας του Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο Reuters.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...