313
Είναι η πρώτη φορά, το πρώτο διαφημιστικό όπου ο Γιάννης “κάνει το αδύνατο να συμβεί” χωρίς να παίζει μπάσκετ και να καρφώνει. Εδώ βγαίνει από τα γήπεδα και μπαίνει στη φύση |

Ο Γιάννης αφήνει στο μέλλον το πιο φωτεινό του κομμάτι

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2020, 15:28
Είναι η πρώτη φορά, το πρώτο διαφημιστικό όπου ο Γιάννης “κάνει το αδύνατο να συμβεί” χωρίς να παίζει μπάσκετ και να καρφώνει. Εδώ βγαίνει από τα γήπεδα και μπαίνει στη φύση
|

Ο Γιάννης αφήνει στο μέλλον το πιο φωτεινό του κομμάτι

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2020, 15:28

O Γιάννης σε ελληνικό δάσος. Γίνεται αυτοδίδακτος μαραγκός και ένα δεντρόσπιτο, εξοπλισμένο με ηλιακά πάνελ, “ξεφυτρώνει” από τα χέρια του. Με μία μπασκέτα -τι άλλο- για να χαίρεσαι το παιχνίδι και όταν είσαι κάτω, στο έδαφος. Και εκεί πάνω, στα κλαδιά, δίπλα στο δημιούργημά του, δίπλα στον δις MVP του ΝΒΑ, ένας μικρός του φίλος να χαμογελάει για το αναπάντεχο δώρο. Ο Γιάννης του δίνει να πατήσει ένα κουμπί και όταν το κάνει, ξαφνικά, ως δια μαγείας, το δάσος φωτίζεται από χιλιάδες λαμπιόνια! Ο γιορτές αρχίζουν και ο Γιάννης λέει ότι “δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αφήνεις στο μέλλον το πιο φωτεινό σου κομμάτι”.

Είναι, με δυο λόγια, η νέα διαφημιστική καμπάνια της Protergia, του Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας,  που «κάνει το αδύνατο να συμβεί». Αυτό ήταν και το πρώτο μήνυμα της Protergia, όταν στα τέλη του περασμένου Αυγούστου ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Και ίσως είναι η πρώτη φορά, το πρώτο διαφημιστικό όπου ο Γιάννης “κάνει το αδύνατο να συμβεί” χωρίς να παίζει μπάσκετ και να καρφώνει. Εδώ βγαίνει από τα γήπεδα και μπαίνει στη φύση, ανήσυχος και ευαίσθητος για το μέλλον, και δημιουργεί κάτι που έχει αξία να περάσει στην επόμενη γενιά: ένα οικολογικό σπίτι.

Με αυτό τον τρόπο η Protergia περνάει και το μήνυμα για πιο καθαρή, πιο φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια. Γιατί το μέλλον της ενέργειας, είναι πλέον και το μέλλον όλων μας. Ο εξελιγμένος τρόπος που η MYTILINEOS μέσω της Protergia προσφέρει τα προϊόντα της (Ηλεκτρική Ενέργεια και Φυσικό Αέριο, με συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου και με περισσότερες από 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα) ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Δείτε εδώ το νέο διαφημιστικό της Protergia και ακολουθήστε τον Γιάννη Αντετοκούμπο σε έναν δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...