184
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα σε ενημέρωση των 6 μ.μ. κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Τρεις φορές την εβδομάδα και με τη συμμετοχή Κικίλια η ενημέρωση για τον κορονοϊό

Γιάννης Δεβετζόγλου Γιάννης Δεβετζόγλου 9 Νοεμβρίου 2020, 12:20
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα σε ενημέρωση των 6 μ.μ. κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Τρεις φορές την εβδομάδα και με τη συμμετοχή Κικίλια η ενημέρωση για τον κορονοϊό

Γιάννης Δεβετζόγλου Γιάννης Δεβετζόγλου 9 Νοεμβρίου 2020, 12:20

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 6:00 το απόγευμα και από το υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιείται πλέον η ενημέρωση για τις εξελίξεις της πανδημίας στη χώρα μας.

Μάλιστα, η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη, που παρών κάθε Τετάρτη θα είναι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος θα δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και θα απαντά στις ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, στις 6.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

Προς το παρόν, ο υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας και καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας απέχει από την επίσημη ενημέρωση. Οπως έχει εξηγήσει ο ίδιος, ο λόγος είναι ότι βρίσκεται επικεντρωμένος σε ζητήματα που αφορούν την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...