301
O Ντιέγκο Μαραντόνα ακόμα παλεύει με τους δαίμονές του... | REUTERS/Agustin Marcarian/File Photo

«Χειρουργείται επειγόντως στον εγκέφαλο ο Μαραντόνα»

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2020, 15:07
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 03/11/2020 21:18
O Ντιέγκο Μαραντόνα ακόμα παλεύει με τους δαίμονές του...
|REUTERS/Agustin Marcarian/File Photo

«Χειρουργείται επειγόντως στον εγκέφαλο ο Μαραντόνα»

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2020, 15:07
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 03/11/2020 21:18

Ανατροπή σε όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι το απόγευμα της Τρίτης για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα της Αργεντινής, TyC Sports, ο Ντιέγκο Μαραντόνα πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Στον 60χρονο μύθο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρέθηκε θρόμβος στον εγκέφαλο, ο οποίος και πρέπει να αφαιρεθεί.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε μεταφερθεί νωρίτερα σε νοσοκομείο με τον προσωπικό του γιατρό να αναφέρει ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Οπως είχε εξηγήσει ο γιατρός του Αργεντινού, Λεοπόλδο Λούκε, η εισαγωγή στο νοσοκομείο αποφασίστηκε προκειμένου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που έκλεισε τα 60 του στις 30 Οκτωβρίου, νοσηλεύεται στην κλινική Ipensa στην πόλη Λα Πλάτα, που βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας από το Μπουένος Άιρες. Ο Μαραντόνα αισθανόταν άσχημα εδώ και αρκετό καιρό και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για «τουλάχιστον τρεις ημέρες» διευκρίνισε ο Λούκε.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Χρειάζεται βοήθεια και αυτή είναι η ώρα για να τον βοηθήσουμε. Ο Ντιέγκο είναι ένα άτομο που ορισμένες φορές νιώθει τέλεια και άλλες όχι και τόσο. Θα μπορούσε να είναι 10.000 φορές καλύτερα. Με την εισαγωγή του θα τον βοηθήσουμε. Είναι δύσκολο να είσαι ο Μαραντόνα» ανέφερε ο γιατρός του.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του 60χρονου Μαραντόνα ήταν την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό της ομάδας που προπονεί (Χιμνάσια ι Εσγρίμα ντε Λα Πλάτα) με την Πατρονάτο. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι φαινόταν καταβεβλημένος και αδύναμος.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαραντόνα μεταφέρεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Τα προηγούμενα χρόνια, το πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ έχουν οδηγήσει ουκ ολίγες φορές τον πρώην άσο της εθνικής Αργεντινής στο δωμάτιο κάποιου νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...