163
Ο συλληφθείς 19χρονος Αμερικανός |

Το FBI συνέλαβε 19χρονο επίδοξο δολοφόνο του Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2020, 13:21
Ο συλληφθείς 19χρονος Αμερικανός
|

Το FBI συνέλαβε 19χρονο επίδοξο δολοφόνο του Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2020, 13:21

Τη σύλληψη ενός 19χρονου, που εξετάζεται αν σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσαν οι αμερικανικές αρχές.

Στην κατοχή του Αλεξάντερ Χίλελ Τράισμαν, βρέθηκε ένα ημιφορτηγό φορτωμένο με δεκάδες όπλα, εκρηκτικά, υλικό παιδικής πορνογραφίας και μία βαλίτσα με 500.000 δολάρια. Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από τράπεζα στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο Τράισμαν είχε γράψει σε ανάρτησή του την φράση «πρέπει να σκοτώσω τον Μπάιντεν;», η οποία οδήγησε το FBI στον εντοπισμό του και τη σύλληψή του. Ο ίδιος αρνείται ότι η απειλή ήταν πραγματική. Ομως, οι αρχές ερευνούν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τόσα χρήματα και τόσα όπλα.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο 19χρονος ταξίδεψε σε όλη τη χώρα, αγοράζοντας πυροβόλα όπλα, ενώ φέρεται να εκφράζει σε ηλεκτρονικά μέσα την επιθυμία του να «εκτελέσει» άτομα που μισεί.

Το FBI ανακάλυψε επίσης άδειες οδήγησης από τρεις διαφορετικές Πολιτείες ενώ στον υπολογιστή του ανακαλύφθηκαν αναζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά και με προηγούμενη κατοικία του Μπάιντεν στο Ντέλαγουεαρ.

Στο κινητό του υπήρχαν μηνύματα με αναφορές για μαζική επίθεση σε εμπορικά κέντρα αλλά και αεροπειρατεία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...