226
H στιγμή που ο 45χρονος πηδάει στη μέση της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας στην κάθοδο της Συγγρού | YouTube

Τρέλα στους ελληνικούς δρόμους: Πεζός διέσχισε κάθετα τη λεωφ. Συγγρού και παρασύρθηκε από ΙΧ

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2020, 17:20
H στιγμή που ο 45χρονος πηδάει στη μέση της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας στην κάθοδο της Συγγρού
|YouTube

Τρέλα στους ελληνικούς δρόμους: Πεζός διέσχισε κάθετα τη λεωφ. Συγγρού και παρασύρθηκε από ΙΧ

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2020, 17:20

Κόβουν την ανάσα οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού, όταν πεζός επιχείρησε να διασχίσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας υπερπηδώντας το διαχωριστικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.

Το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις τρελές πορείες δύο οδηγών στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως και στον περιφερειακό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, όπου από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Βίντεο που μετέδωσε το Mega δείχνει καθαρά τον άνδρα –ηλικίας περίπου 40-45 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες– να τρέχει σαν κυνηγημένος και να διασχίζει πρώτα το ρεύμα ανόδου, με τα διερχόμενα αυτοκίνητα να τον αποφεύγουν για λίγα εκατοστά.

Η τρελή πορεία του όμως δεν σταμάτησε ούτε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα. Αφού σκαρφάλωσε στις σιδερένιες μπάρες, ο πρωταγωνιστής του απίστευτου περιστατικού προσγειώθηκε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας (αριστερή) στο ρεύμα καθόδου της Συγγρού.

Τη στιγμή που ετοιμάζεται να ξεκινήσει να περάσει στην άλλη πλευρά της λεωφόρου, ένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα τον χτυπά, εκσφενδονίζοντάς τον αρκετά μέτρα στον αέρα.

Στο βίντεο φαίνεται η προσπάθεια του οδηγού να επιβραδύνει, ο πεζός όμως βρίσκεται ακίνητος στη μέση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και το ατύχημα είναι αναπόφευκτο. Το ΙΧ τον χτυπά και εκείνος καταλήγει πεσμένος στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...