297
|

Ο αυτόχειρας του Αττικόν θεωρούσε ότι είχε υποβληθεί αδίκως σε επέμβαση στον πνεύμονα

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2020, 09:51

Ο αυτόχειρας του Αττικόν θεωρούσε ότι είχε υποβληθεί αδίκως σε επέμβαση στον πνεύμονα

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2020, 09:51

Σε αναζήτηση των κινήτρων που οδήγησαν τον 59χρονο Αλβανό να επιτεθεί με κουζινομάχαιρο στη νοσηλεύτρια του Αττικόν για να δώσει στη συνέχεια τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Στην Αστυνομία κλήθηκε να καταθέσει η σύζυγός του αυτόχειρα, ο οποίος ζούσε 13 χρόνια στην Ελλάδα και ήταν πατέρας δύο κοριτσιών.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», στην κατάθεσή της είπε ότι ο άνδρας της δεν είχε ιστορικό ψυχικών διαταραχών. Αποκάλυψε όμως ότι τις τελευταίες ημέρες θεωρούσε ότι οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν αδίκως υποβάλει σε επέμβαση.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής», τον περασμένο Μάρτιο, ο αυτόχειρας διαγνώστηκε με καρκίνο και στις 19 Αυγούστου, έχοντας ολοκληρώσει εξετάσεις και θεραπείες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον πνεύμονα προκειμένου να του αφαιρεθεί όγκος.

Εκτοτε παρέμενε νοσηλευόμενος στο δωμάτιο 6 του 1ου ορόφου, με τους γιατρούς να του χορηγούν ηρεμιστικά χάπια, όπως συνηθίζεται στους ασθενείς σε μετεγχειρητικό στάδιο.

Στις 5 το πρωί της Δευτέρας κάλεσε με το ειδικό μπουτόν τη νοσηλεύτρια στο δωμάτιο και κρύφτηκε πίσω από την πόρτα για να την αιφνιδιάσει. Κρατούσε στο χέρι ένα μαχαίρι κουζίνας που χρησιμοποιούσε για να κόβει φρούτα. Μόλις η νοσηλεύτρια μπήκε στον θάλαμο τής επιτέθηκε, με τη συμπλοκή να μεταφέρεται στον διάδρομο. Τραβώντας την από τα μαλλιά, χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο και στη συνέχεια την τραυμάτισε ελαφρά με το μαχαίρι στον αυχένα.

Ενας άλλος ασθενής χτύπησε τον 59χρονο με το μεταλλικό στήριγμα του ορού που είχε περασμένο στο χέρι του, ενώ μία επισκέπτρια που επίσης ήταν παρούσα στη σκηνή, κατάφερε να τον απωθήσει.

Τότε, ο 59χρονος ανέβηκε στον 4ο όροφο και μέσω της εξόδου κινδύνου βγήκε στην εξωτερική, μεταλλική σκάλα του νοσοκομείου. Από εκεί έπεσε στο κενό δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Στην  37 ετών νοσηλεύτρια παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...