Το πράγμα έχει ως εξής:
Η γιαγιά Καίτη από την Πόλη έμαθε τη μαμά Βάσω να μαγειρεύει το χταπόδι με πατάτες.
Και η μαμά την έμαθε στον γράφοντα…
Φυσικά θα προτιμούσα να σας το μαγειρέψω εγώ, αν όμως θέλετε να το δοκιμάσετε ιδού παρακάτω η συνταγή.
ΥΓ: Τι πίνουμε; Μα ένα ουζάκι παγωμένο φυσικά, αλλά αν προτιμάτε το συνοδεύετε με τσίπουρο.
Χταπόδι με πατάτες
Υλικά
- 1 χταπόδι του 1,5 κιλού
- 8 μεσαίες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
- 1,5 φλυτζάνια ελαιόλαδο
- 1,5 φλυτζάνια νερό
- 2 κουταλάκια γλυκού ρίγανη
- 4 μεσαίες σκελίδες σκόρδο
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News