184
Πάντως οι κούκλες τηρούσαν και αυτές τις αποστάσεις | Twitter

Ομάδα στη Νότια Κορέα επιστράτευσε κούκλες σεξ για να γεμίσει τις κερκίδες

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2020, 13:10
Πάντως οι κούκλες τηρούσαν και αυτές τις αποστάσεις
|Twitter

Ομάδα στη Νότια Κορέα επιστράτευσε κούκλες σεξ για να γεμίσει τις κερκίδες

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2020, 13:10

Ενας ποδοσφαιρικός αγώνας χωρίς θεατές χάνει μεγάλο μέρος της μαγείας του, αλλά στις εποχές του κορονοϊού είναι -δυστυχώς- μια αναγκαιότητα.

Οι κερκίδες κάπως πρέπει να γεμίσουν, όχι όμως με την ιδέα που είχε μια ομάδα στη Νότια Κορέα η οποία έβαλε να παρακολουθήσουν τον αγώνα κούκλες – και μάλιστα κούκλες για σεξ.

Η ομάδα, η FC Seoul, ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε ότι υπήρχε κάποια παρανόηση στη συνεννόηση που είχε με τον προμηθευτή. Ηταν μια προσπάθεια να ελαφρύνουν λίγο το κλίμα σε μια δύσκολη περίοδο, εξήγησαν ακόμη.

Η Νότια Κορέα, μια χώρα που κινήθηκε δυναμικά για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού και εισέπραξε τα εύσημα για αυτό, επέτρεψε στις αρχές Μαΐου τους ποδοσφαιρικούς αγώνες χωρίς όμως θεατές.

Για να δώσει μια νότα ρεαλισμού, η FC Seoul έβαλε κούκλες στον αγώνα της με την Gwangju FC.

Αλλά, όπως γράφει ο Guardian χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα παρατήρησαν ότι οι κούκλες δεν ήταν από τις συνηθισμένες. Ούτε πείστηκαν από την εξήγηση της ομάδας για τη δήθεν παρανόηση, καθώς αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να ξέφυγε το λάθος από τόσους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την παραγγελία και την παραλαβή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...