158
Εικόνα οργανωμένης πλαζ από το πρόσφατο παρελθόν. Πλέον ομπρέλες και ξαπλώστρες αραιά αραιά, με τήρηση των αποστάσεων | INTIMEnews

Ολοταχώς για τα μπάνια του λαού: ανοίγουν οι οργανωμένες πλαζ, νωρίτερα τα ταξίδια στα νησιά

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2020, 11:47
Εικόνα οργανωμένης πλαζ από το πρόσφατο παρελθόν. Πλέον ομπρέλες και ξαπλώστρες αραιά αραιά, με τήρηση των αποστάσεων
|INTIMEnews

Ολοταχώς για τα μπάνια του λαού: ανοίγουν οι οργανωμένες πλαζ, νωρίτερα τα ταξίδια στα νησιά

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2020, 11:47

Ο Νίκος Χαρδαλιάς το είχε προαναγγείλει κατά την τακτική ενημέρωση Τύπου την Τρίτη (εδώ). Μετά την Κρήτη, σκεφτομάστε να ανοίξουμε τα ταξίδια προς τα νησιά νωρίτερα –από τις 25 Μαΐου– είχε πει, βάζοντας για τους τύπους έναν αστέρισκο με τη φράση «εφόσον πάνε όλα καλά».

Από το στάδιο των προθέσεων στην κυβέρνηση περνούν σε αυτό των αποφάσεων και όλα δείχνουν ότι από τις 25 Μαΐου θα έχουμε απελευθέρωση όλων των μετακινήσεων από και προς τα νησιά σε Αργοσαρωνικό, Αιγαίο και Ιόνιο.

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τους αρμόδιους επιστήμονες, ολοκληρώνεται η επεξεργασία συγκεκριμένου σχεδίου για την επαναλειτουργία όλων των οργανωμένων πλαζ που ανοίγουν για το κοινό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στόχος της παρέμβασης για τις οργανωμένες παραλίες, η ελεγχόμενη προσέλευση και παραμονή των πολιτών, ώστε να μην επαναληφθούν οι εικόνες του επικίνδυνου –χωρίς κανένα μέτρο προστασίας ή τήρηση των στοιχειωδών κανόνων ασφαλείας– συνωστισμού που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε ελεύθερες παραλίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...