255
Συγκλονίζονται πάλι τα Ανώγεια από το διπλό φονικό | Cretapost

Φόβοι για βεντέτα στα Ανώγεια μετά από διπλό φονικό

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2020, 12:01
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 03/05/2020 15:45
Συγκλονίζονται πάλι τα Ανώγεια από το διπλό φονικό
|Cretapost

Φόβοι για βεντέτα στα Ανώγεια μετά από διπλό φονικό

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2020, 12:01
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 03/05/2020 15:45

Παραδόθηκε στις αρχές λίγες ώρες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια, ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, Μανώλης, βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει από το βράδυ του Σαββάτου οι άνδρες της αστυνομίας. Προηγήθηκε συνομιλία που είχε με τις Αρχές πριν παρουσιαστεί στην αστυνομική διεύθυνση του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ο Μανώλης Καλομοίρης συμμετείχε στην αρχική λογομαχία μεταξύ του 63χρονου πατέρα του και του 30χρονου, αλλά και στην εξέλιξη του αιματηρού επεισοδίου που έλαβε χώρα το Σάββατο σε καφενείο στο Περαχώρι Ανωγείων.

Ο 30χρονος κτηνοτρόφος Γιώργος Ξυλούρης, γόνος της οικογένειας του αλησμόνητου λυράρη και γνωστός με το ψευδώνυμο «Κίτρος», πυροβόλησε θανάσιμα τον Λευτέρη Καλομοίρη πιθανότατα για ένα κτήμα που αμφότεροι διεκδικούσαν την κυριότητά του.

Η «απάντηση» από τον μεγαλύτερο γιο του θύματος ήταν άμεση, καθώς πυροβόλησε τον δολοφόνο του πατέρα του επτά φορές.

Έξι σφαίρες βρήκαν τον 30χρονο κτηνοτρόφο σε όλο του το σώμα και σωριάστηκε νεκρός, ενώ η έβδομη χτύπησε κάτω από το γόνατο έναν 30χρονο, τον M.N. που είχε πλησιάσει για να χωρίσει τους συμπλεκόμενους.

Αμέσως μετά, ο Μανώλης Καλομοίρης τράπηκε σε φυγή και οι αστυνομικές δυνάμεις από το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, που έφτασαν γρήγορα στα Ανώγεια, τον αναζητούσαν παντού.

Τελικά παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Το διπλό φονικό έχει συγκλονίσει τα Ανώγεια και ολόκληρη την Κρήτη, όπου έχει πέσει βαριά η σκιά της ενδεχόμενης βεντέτας.

Το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει η κηδεία του 30χρονου στα Ανώγεια και αύριο (Δευτέρα) η κηδεία του 63χρονου.

Το καφενείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...