222
Ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Χαρδαλιάς στην προγραμματισμένη ημερήσια ενημέρωση | Intime

Εκκληση Τσιόδρα σε ταξιδιώτες: Μην έρθετε σε επαφή με κανέναν

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2020, 18:34
Ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Χαρδαλιάς στην προγραμματισμένη ημερήσια ενημέρωση
|Intime

Εκκληση Τσιόδρα σε ταξιδιώτες: Μην έρθετε σε επαφή με κανέναν

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2020, 18:34

Μετά από τις παραινέσεις και συμβουλές των ειδικών να σταματήσουμε τις μετακινήσεις από τους τόπους διαμονής μας, και τη σημερινή κατάσταση που παρατηρήθηκε με την έξοδο των Αθηναίων με αυτοκίνητα και πλοία, οι αρμόδιοι, ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Χαρδαλιάς, έκαναν προειδοποιήσεις σε όσους δεν άκουσαν τις οδηγίες και έφυγαν.

Με εμφατικό ύφος ο λοιμωξιολόγος και υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε πώς σε νησί στα Δωδεκάνησα βρέθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε άτομο που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα.

«Δεν μπορούν να είναι πλημμυρισμένοι οι δρόμοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας, συμπληρώνοντας ότι «όλοι όσοι τελικά έχετε φύγει, μην έρθετε με κανέναν σε επαφή εκεί που ταξιδεύετε».

Ο καθηγητής ανέφερε ότι με τις συμπεριφορές αυτές υποβαθμίζεται όλη η προσπάθεια που γίνεται και εγκληματικό για τους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

«Πόσες φορές πρέπει να το ξαναπώ;», είπε με εξαιρετικά έντονο ύφος ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς άφησε να εννοηθεί πώς «όσοι ταξιδεύουν άρον άρον θα εντοπισθούν», καθώς όπως σημείωσε, το κράτος γνωρίζει ποιος περνά από τα διόδια. «Επιτέλους ας μείνουμε όλοι σπίτι», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο ίδιος επανέλαβε πώς κάθε μέτρο είναι στο τραπέζι, αφού η κυβέρνηση θα διαπιστώσει εάν οι πολίτες υπακούν αυτό το Σαββατοκύριακο, διαφορετικά είναι πιθανό να προχωρήσει σε νέα πιο αυστηρά μέτρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...