162
Στιγμιίοτυπο από την άφιξη των μαθητών του Κολεγίου το βράδυ της Παρασκευής | Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επέστρεψαν από το Λονδίνο οι μαθητές του Κολεγίου – Κάποιοι εμφάνισαν ήπια συμπτώματα

Protagon Team Protagon Team 29 Φεβρουαρίου 2020, 12:29
Στιγμιίοτυπο από την άφιξη των μαθητών του Κολεγίου το βράδυ της Παρασκευής
|Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επέστρεψαν από το Λονδίνο οι μαθητές του Κολεγίου – Κάποιοι εμφάνισαν ήπια συμπτώματα

Protagon Team Protagon Team 29 Φεβρουαρίου 2020, 12:29

Στην Ελλάδα βρίσκονται ξανά οι περίπου 100 μαθητές και συνοδοί του Κολεγίου Αθηνών που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο.

Οι μαθητές ελέγχθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο αεροδρόμιο. Βρέθηκαν καλά στην υγεία τους και τους δόθηκαν οδηγίες παρακολούθησης, παραμονής κατ’ οίκον και περαιτέρω επικοινωνίας με ΕΟΔΥ για τυχόν ανάγκη εργαστηριακού ελέγχου.

Πάντως κάποια παιδιά που παρουσίασαν πολύ ήπια συμπτωματολογία, επικοινώνησαν το Σάββατο με τον ΕΟΔΥ και θα ελεγχθούν για προληπτικούς λόγους.

Μία από τις μαθήτριες, κόρης μίας γυναίκας που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό και νοσηλεύεται, παραμένει στη Βρετανία. Ο γιος της ίδιας γυναίκας βρέθηκε αρνητικός στην εξέταση που του έγινε για τον ιό.

Στο πλαίσιο των ενεργειών του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της κατάστασης που διαμορφώνεται με τον κορονοϊό, πρόκειται να ανοίξουν εργαστήρια στην Κρήτη και την Πάτρα.

Επιπλέον, για τις εξελίξεις στο ζήτημα του κορονοϊού ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη με τη συμμετοχή  του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...