645
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αντιδράσεις για το νέο παραλήρημα Πολάκη έχουν πάρει διαστάσεις και αναμένεται ανακοίνωση από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ | INTIMEnews

Ενοχλημένοι στην Κουμουνδούρου με τον Πολάκη – ετοιμάζουν ανακοίνωση για την επίθεση στην Αγαπηδάκη

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2019, 15:29
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αντιδράσεις για το νέο παραλήρημα Πολάκη έχουν πάρει διαστάσεις και αναμένεται ανακοίνωση από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMEnews

Ενοχλημένοι στην Κουμουνδούρου με τον Πολάκη – ετοιμάζουν ανακοίνωση για την επίθεση στην Αγαπηδάκη

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2019, 15:29

Η εμμονή του Παύλου Πολάκη με την «αντιπολίτευση πεζοδρομίου» ενόχλησε (ξανά) πολλούς «συντρόφους» του στην Κουμουνδούρου που πλέον βγήκαν να εκφράσουν δημοσίως την αποδοκιμασία τους για το ύφος που επιμένει να χρησιμοποιεί ο πρώην υπουργός στις επιθέσεις του κατά των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ (όπως εσχάτως με τις συστάσεις περί εγκλεισμού σε ψυχιατρικό ίδρυμα για την Εθνική Συντονίστρια για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη).

Αυτή τη φορά ωστόσο οι αντιδράσεις φέρεται να παίρνουν διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ετοιμάζεται σχετική ανακοίνωση από το Τμήμα  Δικαιωμάτων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την αρχή έκαναν φιλοσυριζαϊκά μέσα, όπως η «Εφημερίδα των Συντακτών» που σχολίασε ότι ο αψύς Σφακιανός (σ.σ. κατά δήλωση του Αλέξη Τσίπρα) «δεν μαθαίνει από τα λάθη του», για να πάρουν τη σκυτάλη προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην και νυν) τα οποία εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους με το ύφος που επιμένει να χρησιμοποιεί ο πρώην αναπληρωτής Υγείας.

Η γλώσσα έχει τη δική της δύναμη, τη δική της τεράστια σημασία. Πίσω από τις λέξεις υπάρχει ιδεολογία, κουλτούρα, αξιακό…

Geplaatst door Πάνος Λάμπρου op Donderdag 28 november 2019

Ηδη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου, σε ανάρτησή του στο Facebook (δείτε τη πάνω), χαρακτηρίζει «αδιανόητο να “ψυχιατρικοποιούν” κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Παύλο Πολάκη (θυμηθείτε κάτω την ανάρτησή του περί ανάγκης εγκλεισμού της Ειρήνης Αγαπηδάκη σε ψυχιατρική κλινική).

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ;;;;;;;;;!!!!!!!!!Ομολογώ πως αυτο το "πόνημα",αυτο το αγλαισμα της λογοτεχνίας ,αυτο το…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Maandag 25 november 2019

Ομοίως, ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Τάσος Κορωνάκης, αναφέρει ονομαστικά τον Παύλο Πολάκη, αναφωνώντας σε ανάρτησή του: «Ελεος πια. Δεν είναι θέμα στυλ, ευγένειας, τρόπου, τοπικής ιδιορρυθμίας ή δεν ξέρω τι άλλο»!

Οπως υπογραμμίζει, «ο Παύλος Πολάκης ξεπερνάει για άλλη μια φορά κάθε όριο στον δημόσιο διάλογο κάνοντας πολιτική με σεξιστικά σχόλια, “φεισμπουκικες ψυχιατρικές διαγνώσεις” και φτάνει να ζητάει “μακρά νοσηλεία σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα”».

Έλεος πια. Δεν είναι θέμα στυλ, ευγένειας, τρόπου, τοπικής ιδιορρυθμίας ή δεν ξέρω τι άλλο. Ο Παύλος Πολάκης ξεπερνάει…

Geplaatst door Tasos Koronakis op Donderdag 28 november 2019

«Αν δεν ντρέπεται ο ίδιος ως γιατρός και πρώην υπουργός υγείας, τους ανθρώπους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, αν δεν άκουσε για την αποασυλοποίηση και δεν του λένε κάτι η μάχη για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και οι αγώνες ενάντια στο στίγμα, πρέπει όσοι και όσες πιστεύουν σε ένα διαφορετικό αξιακό κώδικα να καταδικάσουν τις δηλώσεις του απερίφραστα, δημόσια και χωρίς μισό», ξεκαθαρίζει ο κ. Κορωνάκης για να λάβει λίγο μετά, υπό τη μορφή σχολίου κάτω από την ανάρτησή του, την απάντηση του κ. Πολάκη.

«Αντε πια αριστεροί του φαίνεσθαι», γράφει με αγανάκτηση ο πρώην υπουργός και επισυνάπτει ξανά το κείμενο της Ειρήνης Αγαπηδάκη εναντίον του (που προκάλεσε την επίθεση του κατά της εθνικής συντονίστριας για τα προσφυγόπουλα).

Στον διαδικτυακό αυτό διάλογο παρενέβη και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη, που απάντησε με τη σειρά της στον πρώην υπουργό:

«Αν θεωρείς πάντως Παύλο ότι ο εξυπνακισμός, η ποταπότητα και η βλακεία των “αρίστων” που τόσο λατρεύεις να μισείς, απαντιέται με αντίστοιχη χυδαιότητα και μάλιστα αυτού του είδους, τότε μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Ούτε για την αριστερά του “είναι”, ούτε του “φαίνεσθαι”».

Αποστάσεις με… αστερίσκο, από τον «πεζοδρομιακό» λόγο του κ. Πολάκη πήρε (ή μάλλον θυμήθηκε να πάρει) και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Ολοι μας όταν τοποθετούμαστε δημόσια ειδικά σε τέτοια ζητήματα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και στις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε, και κυρίως για να μην χάνουμε και το δίκιο μας μερικές φορές. Νομίζω απαιτείται από όλους μας μεγάλη σοβαρότητα, αυτό αφορά προφανώς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο Real 97,8, για να περάσει στην κριτική για την επιλογή της κυρίας Αγαπηδάκη από τον Πρωθυπουργό για τη θέση της εθνικής συντονίστριας:

«Από εκεί και πέρα βεβαίως νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνουμε την ουσία. Η κυρία Αγαπηδάκη έκανε μια καριέρα στα social media τα προηγούμενα χρόνια με υβρεολόγια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του. Νομίζω είναι ένα ζήτημα στο οποίο και η στάση του Πρωθυπουργού να την επιβραβεύσει αναθέτοντας της έναν τόσο ευαίσθητο τομέα προκαλεί πολλά ερωτηματικά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...