263
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος στο βήμα της Βουλής την Τετάρτη | ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Επιχείρηση πόλωση» από τον ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη για τα νοσοκομεία

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 21:22
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος στο βήμα της Βουλής την Τετάρτη
|ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Επιχείρηση πόλωση» από τον ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη για τα νοσοκομεία

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 21:22

Οσοι εκτιμούσαν ότι η υπόθεση των αμφιλεγόμενων διορισμών διοικητών νοσοκομείων θα αποτελούσε μια ιδανική ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει αντιπολίτευση, δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν. Μετά τις καυστικές ανακοινώσεις της Κουμουνδούρου για το θέμα —ιδίως μετά τους ισχυρισμούς του διορισθέντος διοικητή του ΓΝ Καρδίτσας Κωνσταντίνου Πατέρα περί προεκλογικής «συμφωνίας» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη— ήρθε η κλιμάκωση.

Τον ρόλο ανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος έφτασε στο σημείο να επιτεθεί προσωπικά στον Πρωθυπουργό από το βήμα μάλιστα της Βουλής!

Δείχνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να πολώσει την πολιτική αντιπαράθεση και ξεχνώντας τα όσα συνέβησαν στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε «ντροπή για την Δημοκρατία» τα όσα έχουν συμβεί για τον διορισμό του κ. Πατέρα στο ΓΝ Καρδίτσας.

Με αφορμή δε τα όσα είπε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ (εδώ) ο διορισθείς —και έπειτα παραιτηθείς— διοικητής του θεσσαλικού νοσοκομείου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον Πρωθυπουργό της χώρας ως «τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης ιστορίας εάν δεν πάρει θέση στο θέμα»!

«ΕΥΠ, ΕΡΤ, ΚΕΘΕΑ, ανιψιοί, κουμπάροι. Έχουμε δει πολλά όμως με την περίπτωση των διοικητών νοσοκομείων, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Το ρουσφέτι αποδίδεται ευθέως στον κ. Μητσοτάκη. Ο για μια μέρα διοικητής το είπε ευθαρσώς, αγόρασε τις ψήφους του κ. Πατέρα με αντάλλαγμα μια θέση διοικητή σε νοσοκομείο. Πουλάει το κράτος ως λάφυρο, να τον χαίρεστε. Πρόκειται για ντροπή στη δημοκρατία. Έπρεπε να είχε πάρει θέση, διότι διαφορετικά θα αναδειχθεί στον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης ιστορίας. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Οφείλει μια εξήγηση ο κ.Μητσοτάκης, είναι έκθετος προσωπικά» είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...