217
Η 16χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ μιλώντας στον ΟΗΕ | Reuters

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «τρολάρει» τον Τραμπ στο Twitter

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2019, 22:13
Η 16χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ μιλώντας στον ΟΗΕ
|Reuters

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «τρολάρει» τον Τραμπ στο Twitter

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2019, 22:13

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έδωσε άμεσα την απάντησή της στα ειρωνικά σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για εκείνη περί «χαρούμενου νέου κοριτσιού που κοιτάζει μπροστά».

Και μάλιστα το έκανε με έναν αρκετά έξυπνο τρόπο… υιοθετώντας τα.

Χθες, και μετά την ομιλία της Τούνμπεργκ στον ΟΗΕ. ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στην έφηβη από τη Σουηδία που το τελευταίο διάστημα έχει αναδειχθεί σε κεντρικό πρόσωπο της μάχης κατά της κλιματικής αλλαγής με ένα μήνυμά του στο Twitter.

«Φαίνεται ένα πολύ χαρούμενο, νέο κορίτσι που κοιτάζει μπροστά σε ένα λαμπερό και υπέροχο μέλλον. Τόσο όμορφο θέαμα!», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόλαλντ Τραμπ αναρτώντας στον λογαριασμό του ένα άρθρο του Wired με απόσπασμα από την ομιλία της 16χρονης.

Την Τρίτη λοιπόν, η Γκρέτα άλλαξε το βιογραφικό της στο Twitter χρησιμοποιώντας την περιγραφή του Ντόναλντ Τραμπ για εκείνη.

Έτσι, πλέον, στην περιοχή του Twitter όπου ο κάθε χρήστης περιγράφει σε λίγες γραμμές τον εαυτό του, στον λογαριασμό της Τούνμπεργκ αναγράφεται: «Ένα πολύ χαρούμενο νέο κορίτσι που κοιτάζει μπροστά σε ένα λαμπερό και υπέροχο μέλλον».

Προς το παρόν ο αμερικανός πρόεδρος δεν έχει σχολιάσει το συμβάν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...