112
Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλά στη νοηματική | Facebook

Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλά στη νοηματική για την προσβάσιμη -σε όλους- Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2019, 17:21
Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλά στη νοηματική
|Facebook

Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλά στη νοηματική για την προσβάσιμη -σε όλους- Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2019, 17:21

Διεθνής Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών η Δευτέρα 23/9 και ο Κώστας Μπακογιάννης, με ένα σύντομο μήνυμά του στη νοηματική, μίλησε για την αξία της προσβασιμότητας στην πόλη της Αθήνας.

«Στόχος», τονίζει στη σχετική του ανάρτηση στο Facebook, «να μη γιορτάζεται μία φορά το χρόνο. Να γίνει η κουλτούρα της ζωής μας στην πόλη. Να δημιουργήσουμε συνθήκες για μία πρωτεύουσα, προσβάσιμη, σε όλα τα επίπεδα, για όλους».

«Αυτό σημαίνει Δημοκρατία, αυτό είναι πολιτισμός», υπογραμμίζει, εκφράζοντας τη στήριξή του σε προσπάθειες όπως του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών.

«Αξίζει να στηρίζουμε προσπάθειες όπως αυτή του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, με την εφαρμογή IRIS. Προσπάθεια που -όπως αναφέρει- δείχνει τον δρόμο για την εξυπηρέτηση όλων των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη».

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΝΟΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Διεθνής Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών. Στόχος να μη γιορτάζεται μία φορά το χρόνο. Να γίνει η κουλτούρα της ζωής μας στην πόλη. Να δημιουργήσουμε συνθήκες για μία πρωτεύουσα, προσβάσιμη, σε όλα τα επίπεδα, για όλους. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία, αυτό είναι πολιτισμός. Αξίζει να στηρίζουμε προσπάθειες όπως αυτή του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, με την εφαρμογή IRIS. Προσπάθεια που δείχνει τον δρόμο για την εξυπηρέτηση όλων των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Geplaatst door Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis op Maandag 23 september 2019

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...